Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

 

• Delegația de canotaj a României, revenită luni de la Campionatele Europene din Munchen, nu a fost așteptată la aeroport de niciun oficial.
• Sportivii au fost dezamăgiți că Ministerul i-a ignorant, iar ministrul Eduard Novak spune că nu a fost invitat.
• Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj, i-a răspuns ministrului că, probabil, a fost o problemă de comunicare, mai ales că sportivii s-au întors în țară „exact de Sfânta Marie când toată lumea era în vacanță”.

Lipsa ministrului Sportului Eduard Novak de la Aeroportul Henri Coandă la întoarcerea delegației României de la Campionatele Europene din Munchen, dar și a oricărui oficial sau reprezentant al instituției, a stârnit numeroase reacții negative din partea publicului. Un mesaj pe Facebook nu înlocuiește aprecierea concretă a unei asemenea performanțe internaționale: cinci medalii de aur și trei de bronz. Și sportivii au fost nemulțumiți. Canotoarea Mădălina Bereş, medaliată cu aur şi bronz la Campionate, a observat că niciun reprezentant al Ministerului Sportului nu a fost prezent luni la festivitatea de primire a lotului național de canotori şi a declarat că speră ca măcar după Mondialele de luna viitoare, oficialii din Guvern să întâmpine lotul de canotaj aşa cum au făcut în cazul dublului campion mondial la înot, David Popovici, titrează digi24.ro.

„Scuze, n-am fost invitați”

Eduard Novak, ministrul Sportului, a afirmat că nici el, nici altcineva din minister nu a primit invitație să organizeze sau să participe la ceremonia din Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă.
„Vreau să felicit încă o dată canotorii români, dar și antrenorii, federația și pe toți cei care au pus umărul la rezultatele lor remarcabile, pentru performanțele istorice de la Campionatele Europene. Am transmis mesaje de felicitare, publice și private, și în timpul competițiilor, pe care le-am urmărit îndeaproape, cu emoție, mândrie și interes. Primirea delegației noastre la revenirea în țară a fost organizată de Federația Română de Canotaj. Federația a programat evenimentul, s-a ocupat de închirierea Salonului Oficial și a invitat presa. Ministerul Sportului nu a fost invitat să participe nici la organizare, nici la evenimentul în sine, și nici nu a primit o informare oficială în acest sens. Vă asigur că am fi onorat cu mare bucurie orice propunere de participare, în orice formă, cum am făcut-o de atâtea ori când sportivii români au revenit în țară cu rezultate internaționale”, a scris Eduard Novak luni pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: David Popovici s-a retras din finala de 400 metri liber de la Roma

„Rezultatele de la Munchen sunt istorice, cu adevărat. Este regretabil că aceste momente de glorie, la care sportivii au dreptul și de care ar trebui să se bucure din plin, sunt deturnate pe un fond care nu are nimic de-a face cu performanța sau cu realitatea, cu esența sportului sau a succesului. Și este regretabil și că revenirea junioarelor de la gimnastică nu are parte de aceeași atenție (…) Canotorii români sunt niște eroi. Le doresc să nu se lase umbriți de acest fals conflict și le mulțumesc pentru bucuria pe care ne-au adus-o tuturor!”, a mai arătat ministrul.

Elisabeta Lipă: „Ghinionul nostru a fost că noi am venit exact de Sfânta Marie când toată lumea era în vacanță”

Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj, i-a răspuns, astăzi, lui Eduard Novak, ministrul Sportului.
„Sincer, îmi pare extrem de rău că o asemenea performanță este umbrită de această invitație care, sincer vă spun, nu face parte din sarcina federației. O federație nu își permite, eu pot să invit membrii guvernului atunci când organizez un eveniment la Snagov, la locul de pregătire, nu știu, când anunț ceva, dar o asemenea performanță care sportivii au venit ați văzut la salonul oficial, sunt întâmpinați de oficialități, nu cade în sarcina federației să invite membrii guvernului. Acum, eu îl înțeleg pe domnul ministru că, dacă nu poate să vină, nu poate să vină, dar mai sunt secretari de stat, subsecretari de stat, biroul de comunicare care avea obligația să știe. După ce s-au terminat finalele, doar nu stăteam la München încă 2-3 zile ca să treacă sărbătorile din România și să venim și noi acasă. Nu ne-a contactat absolut nimeni, deci aici este problema”, a declarat Elisabeta Lipă, citată de dcnews.
„Este trist că, repet, o asemenea performanță este umbrită de o problemă care se putea rezolva foarte simplu și foarte ușor dacă se dorea. Fiecare minister are un om care se ocupă de comunicare, acel om sună și întreabă când veniți, dacă veniți, poate vă întâmpină ministrul, vă întâmpină secretarul de stat, că nu este obligatoriu ca ministrul să vină musai dacă are alte probleme. Ghinionul nostru a fost că noi am venit exact de Sfânta Marie când toată lumea era în vacanță și efectiv au uitat că o delegație de sportivi care a realizat o asemenea performanță revine în țară”, a afirmat Elisabeta Lipă la Realitatea Plus.

Medaliile pentru România la Campionatele Europene de la Munchen

Cele cinci medalii de aur au fost câştigate la dublu rame, feminin (Ioana Vrînceanu şi Denisa Tîlvescu) şi masculin (Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan), la dublu vâsle feminin (Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş), simplu vâsle, categorie uşoară (Ionela Cozmiuc) şi 8+1 feminin (Magdalena Rusu, Iuliana Buhuş, Ancuţa Bodnar, Denisa Tîlvescu, Mădălina Bereş, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş şi Adrian Munteanu), iar cele trei bronz la patru rame feminin (Mădălina Bereş, Iuliana Buhuş, Magdalena Rusu şi Amalia Bereş), patru rame masculin (Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan-Constantin Berariu, Florin Lehaci) şi patru vâsle masculin (Mihai Chiruţă, Ciprian Tudosă, Ioan Prundeanu şi Marian Enache).

CITEȘTE ȘI: O fetiță lăsată singură pe o saltea pneumatică, la Vama Veche, a ajuns în apele teritoriale ale Bulgariei

 

Back To Top