Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bianca ghelber
Categorie: Sport

 

• Bianca Florentina Ghelber a câştigat medalia de aur la aruncarea ciocanului la Campionatele Europene de atletism de la Munchen.
• Tot la Munchen, în 2002, Ionela Tîrlea cucerea singurul titlu pentru România.


Bianca Ghelber (32 ani) s-a impus în finala de la Munchen cu 72,72 metri, devansându-le pe poloneza Ewa Rozanska, 72,12 m, şi pe italianca Sara Fantini, 71,58 m. Astfel, România a obţinut prima medalie de aur continentală după o pauză de 20 de ani.
La Munchen, în 2002, Ionela Tîrlea cucerea singurul titlu pentru România, la 400 mg, potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Atletism. Atunci, Europenele erau programate odată la patru ani.
În grupele preliminare, Ghelber obţinuse a treia performanţă, 71,27 metri. relatează digi24.ro.
Bianca Ghelber se clasase pe locul 6 la Mondialele de la Eugene (SUA), luna trecută. La JO de la Tokyo, anul trecut, sportiva s-a clasat pe locul al şaselea.
Actuala antrenoare a Biancăi Ghelber este Mihaela Melinte care, la ediţia precedentă (1998), la Budapesta, urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, tot la aruncarea ciocanului.
Ediția precedentă a Europenelor în aer liber a avut loc în 2018 la Berlin, unde Elena Andreea Panţuroiu a avut cea mai bună performanţă dintre sportivii români, clasându-se pe locul 4 la triplusalt.

Sursa: digi24.ro

CITEȘTE ȘI. ESCROCHERIE: Doi italieni au încasat sute de mii de euro pe cetățenii fictive

Back To Top