Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

murad petrolul
Categorie: Sport

 

• Mohammad Murad, omul de afaceri libanez a confirmat, pentru playsport.ro, care sunt intențiile sale referitoare la Petrolul Ploiești.
• Murad a numit principalul obstacol în a investi la Petrolul: „Cât timp este actualul primar în funcție, eu nu voi investi niciun leu în Ploiești!”


Pentru Mohammad Murad, Petrolul Ploiești pare un obiectiv demn de investiție, dar „nu cu actuala conjucntură”, după cum afirmă chiar el.
Costel Lazăr, președintele „găzarilor”, chiar a confirmat discuțiile cu apropiați ai libanezului, pentru Playsport.ro. „E adevărat! Am purtat deja o discuție cu un reprezentant al domnului Murad, despre care am înțeles că ar fi interesat să preia Petrolul. Avem pregătite absolut toate actele, le punem la dispoziție în orice moment. Și în noaptea asta dacă e nevoie!”, a declarat Lazăr pentru sursa citată.

Contactat luni, 22 august, Mohammad Murad a confirmat dialogul.

„O zic de la început: cât timp este actualul primar în funcție, eu nu voi investi niciun leu în Ploiești! O cunoștință a fost la Ploiești și a purtat el un dialog, atât. Am fost invitat la o discuție acolo, dar, repet, am avut o experiență neplăcută cu actualul primar din Ploiești! Era atractivă echipa Petrolul Ploiești, dar nu cu actuala conjunctură, implicit actuala conducere din Ploiești.”

Sursa: playsport.ro

CITEȘTE ȘI: Anunțul Primăriei Ploiești cu privire la reabilitarea depoului pentru tramvaie și a autobazei pentru trolee și autobuze

 

Back To Top