Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport
  • Matija Milin, sportivul originar din Belgrad, va continua să joace pentru CSM Petrolul Ploieşti şi în ediţia de campionat 2022-2023.
  • Echipa de baschet seniori a clubului şi-a completat lotul de jucători pentru noul sezon.

Baschetbalistul Matija Milin, în vârstă de 27 de ani (născut pe 3 ianuarie 1995), a evoluat în 28 de partide, având, în puţin peste 20 de minute petrecute în medie pe parchet, următoarele cifre: 9.7 puncte marcate, 3.8 recuperări şi 0.9 assisturi, pentru un indice al eficienţei de 10.6.

Citește și: Accident pe DN1, la intersecția cu Păulești. Trafic îngreunat

Matija Milin devine, astfel, după Mihailo Sekulovic, cel de-al doilea jucător străin cu care CSM Petrolul Ploieşti continuă colaborarea începută în vara trecută. Matija se află deja la Ploieşti şi se antrenează sub comanda lui Mihai Popa.

Matija Milin, potrivit CSM Ploiești, este fost component al naţionalelor de juniori ale ţării sale, între 2011 şi 2014, absolvent al Universităţii Fairfield, din Connecticut şi, înainte de a veni la Ploieşti, în vara trecută, a petrecut două sezoane în Europa, la Capljina, formaţie din prima ligă a Bosniei Herţegovina. Acolo a avut medii de 11.8 puncte, 5.6 recuperări şi 1.6 assisturi pe meci în 42 de partide disputate.

Lotul CSM Petrolul Ploieşti pentru sezonul 2022-2023

CSM Ploiești a anunțat, miercuri, că lotul pentru sezonul 2022-2023 a fost definitivat: 

  • Point Guard – Kwamain Mitchell (SUA), Octavian Popa Calotă, Mihai Comănescu
  • Shooting Guard – Kenney Funderburk (SUA), Christian Chiţu, Codruţ Dinu, Robert Pătraru;
  • Small Forward – Andris Misters (Letonia), Odysseas Iancu, George Angelian;
  • Power Forward – Bogdan Popa, Matija Milin (Serbia);
  • Center – Veljko Brkic (Serbia), Mihailo Sekulovic (Muntenegru).

Foto: CSM Ploiești

Back To Top