Categorie: Sport

viitorul constantaAntrenorul formaţiei Viitorul Constanţa, Cătălin Anghel, spune că Petrolul are cel mai valoros lot din campionat, după Steaua, dar că echipa pe care o pregăteşte vine la Ploieşti să obţină puncte.

„Va fi un meci dificil, contra unei echipe foarte bune. După Steaua, Petrolul şi Astra au cele mai valoroase loturi. Mergem la Ploieşti să jucăm fotbal şi să obţinem puncte. Cred că dintre toate nou-promovatele am dat dovadă că suntem o echipă care joacă, care nu se închide în apărare sau care face anti-fotbal. Am încredere aşa cum am mai spus, în aceşti copii şi cred că vom obţine un rezultat bun. În astfel de meciuri, jucătorii se automotivează şi cred că va fi o plăcere pentru ei să joace cu 10-15 mii de oameni în tribună", a declarat tehnicianul Viitorului Constanţa.

 

La rândul său, mijlocaşul Andrei Vaştag este optimist. „Am mai fost noi văzuţi victime sigure în multe meciuri şi am obţinut rezultate excelente. Am arătat că suntem o echipă care joacă fotbal şi asta este cel mai important pentru noi. Sperăm să reuşim să obţinem cel puţin un punct şi de pe terenul ploieştenilor. Cert este că va fi un meci spectaculos deoarece atât noi cât şi Petrolul abordăm de fiecare dată o tactică ofensivă care place publicului", a declarat fotbalistul.

Partida dintre Petrolul şi Viitorul Constanţa este programată sâmbătă, de la ora 19.00, pe stadionul „Ilie Oană".
Sursa: prosport

Back To Top