Categorie: Sport

petrolul cupaPetrolul începe manşa a doua a semifinalei cu Oţelul Galaţi de la scorul de 3-0. Aşa că obstacolul de mâine, ultimul până la marea finală, este uşor de depăşit. Desigur, cu condiţia ca lupii să fie atenţi.

De altfel, antrenorul Cosmin Contra pare convins de faptul că elevii săi nu vor avea parte de un joc uşor pe teren propriu, aşa că îndeamnă la cumpătare.
„Am mari emoţii, pentru că deja suntem consideraţi ca fiind în finală. În fotbal s-au văzut aşa multe, încât mi-e foarte frică de acest meci. Sper ca lumea să fie conştientă că mai sunt 90 de minute de joc şi, aşa cum noi am dat trei goluri la Galaţi, tot la fel pot şi ei să o facă aici, dacă intrăm pe teren şi ne credem calificaţi", a spus Cosmin Contra, la cald, după 1-1 cu Astra, sâmbătă, pe stadionul „Ilie Oană".

Fără Bokila

Lupii au intrat luni în cantonament, după ce, duminică, au efectuat un antrenament de refacere. Tehnicianul Cosmin Contra poate miza din nou pe serviciile lui Ovidiu Hoban, revenit după o etapă de suspendare. În schimb, Jeremy Bokila este incert. El a suferit o contractură la meciul cu Astra în care, de altfel, a şi fost schimbat din acest motiv.

Mai sunt bilete

Biletele pentru partida cu Oţelul Galaţi sunt puse în comercializare. Tichetele pot fi procurate online, accesând siteul www.eventim.ro, dar şi din magazinele partener EVENTIM sau de la casele de bilete ale arenei „Ilie Oană". Pentru mai multe detalii, consultaţi secţiunea „Bilete" a siteului www.fcpetrolul.ro.

Back To Top