Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

La Arad s-au desfăşurat în week-end-ul trecut finalele Campionatelor Naţionale de box rezervate copiilor.(13-14 ani). CS Petrom-CS Petrolul Ploieşti a deplasat la competiţie un număr de nouă pugilişti.

Ei s-au numărat printre protagonişti, adjudecându-şi o medalie de aur, două de argint şi patru de bronz. Câştigătorul titlului naţional este Marinică Preda (cat. „75 kg”). Pe treapta a II-a a podiumului au urcat Georgian Tudor („36”), Florin Năstase („42”), Silviu Alecu („46”) şi Iustinian Filip („70”). Cu medalii de bronz s-au întors Andrei Gurău („44”) şi Dănuţ Tănase („86”).
Sportivii de la Petrom-Petrolul lucrează sub îndrumarea unui colectiv de antrenori alcătuit din Titi Tudor, Ion Moroiţă, Leontin Sandu, Adrian Pârlogea şi Ovidiu Dragomir.

Armenia, în mai

Satisfăcut de rezultate, Titi Tudor consideră că viitorul secţiei este asigurat. „Faptul că din nouă copii deplasaţi şapte s-au întors cu medalii de la Arad spune mult. Sperăm să-i aducem pe aceşti copii la un bun nivel de performanţă.
O impresie deosebită mi-au lăsat Marinică Preda şi Andrei Gurău, băieţi cu reale calităţi pentru sportul de performanţă, pe care i-am selecţionat în lotul naţional de juniori în perspectiva Mondialele de anul viitor, din Armenia, luna mai”.
În vederile lotului coordonat de Titi ”Prosop” Tudor, care numără 12 pugilişti, mai intră un sportiv de la clubul ploieştean, Nicu Manea („66”), campionul naţional de juniori de anul acesta.

„Pregătirile lotului de juniori vor fi reluate la sfârşitul lui octombrie-începutul lui noiembrie la Ploieşti şi Cornu şi vor consta în antrenamente şi meciuri de selecţie”, a adăugat Titi Tudor.

 

Back To Top