Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

zile libere 2014Luna decembrie 2013 aduce un fenomen extrem de rar: va avea cinci zile de duminică,ăceea ce se întâmplă o dată la 824 de ani.

Cum 1 decembrie pică, anul acesta, într-o duminică, ultima luna din 2013 va avea cinci duminici, ceea ce este un fenomen rarisim în istorie.

Chinezii numesc o astfel de lună decembrie „sacul cu bani", considerând că aduce bunăstare şi vafirizează abundenţa.

Pentru români, decembrie 2013 va aduce o „abundenţă" de zile libere. Salariaţii vor beneficia de 12 zile libere, dintre care opt în weekenduri şi patru în cursul săptămânii, titrează bzi.ro.

Guvernul a stabilit ca şi zilele de 24 decembrie - Ajunul Crăciunului şi 31 decembrie 2013 - ultima zi din an vor fi libere, faţă de legislaţia de până acum care prevedea ca sărbători legale numai 1 decembrie – Ziua Naţională a României, 25 şi 26 decembrie – prima şi a doua zi de Crăciun, mai relatează sursa citată.

Există posibilitatea ca şi data de 27 decembrie să fie declarată liberă, fiind o zi de vineri, între liberele de Crăciun şi weekend.

Back To Top