Pregătește pentru cină o budincă de paste sos de soia și smântână.
Ingrediente
500 g de paste farfalle
3 ardei graşi de diferite culori
2 linguri cu unt
3 linguri cu seminte de caju măcinat
1 căţel de usturoi
4 ouă
200 ml de smântână
1 lingură cu sos de soia
1 lingură cu boia
cimbru
piper
ulei
sare
Mod de preparare:
Pune la fiert pastele respectând instrucţiunile de ambalaj, apoi pune-le la scurs şi lasă-le să se răcorească. Între timp spală ardeii şi taie-i în bucăţi mici. Topeşte untul într-o tigaie şi trage ardeii în el.
Când au început să se înmoaie adaugă pastele, semințele de caju (poţi folosi alune sau nuci), sare, piper, cimbru şi boia. Amestecă totul foarte bine.
Bate bine ouăle cu smântâna, adaugă usturoiul pisat fin, sosul de soia, după gust. Unge o tavă de copt cu ulei şi pune pastele în ea. Deasupra toarnă sosul şi dă la cuptor pentru 30 de minute.
Foto și text: ecuisine.ro