Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

serbet flori de salcamUn şerbet, cu o aromă aparte, după o reţetă desprinsă din caietul bunicii. Ingrediente:
1 kg floare de salcâm
1 kg zahăr
3 pahare cu apă
1 linguriţă zeamă de lămâie.
Mod de preparare:
Fierbi cele 3 pahare cu apă şi apoi opăreşti floarea de salcâm.
Laşi să fiarbă acoperit, ca să nu îşi piardă parfumul, până scade compoziţia aproape la jumătate.
Iei apoi un pahar şi jumătate din siropul format, limpezit şi strecurat, şi îl torni într-o altă cratiţă, peste zahăr.
Fierbi compoziţia mai întâi la foc foarte mic până se topeşte zahărul, apoi dai focul iute.
Iei spuma de câte ori se formează şi ştergi marginile cratiţei cu o cârpă curată, înmuiată în apă rece.
Încerci siropul dacă e legat dând drumul câtorva picături într-o ceaşcă cu apă foarte rece.
Dacă picăturile nu se dizolvă îndată, şerbetul e gata şi îl iei imediat de pe foc.
Acoperi cratiţa cu o cârpă udă şi stoarsă bine şi îl laşi să se răcorească numai atât cât să suporte degetul temperatura dulceţii.
Amesteci apoi şerbetul cu o lingură de lemn într-o singură direcţie, pînă îşi schimbă culoarea şi devine ca un aluat potrivit de tare.
Adaugi imediat, amestecând întruna, o linguriţă de zeamă de lămâie.
Când şerbetul e gata, îl pui direct cu lingura în borcane, îndesându-l bine ca să nu rămână goluri de aer.
Acoperi borcanele apoi cu folie de celofan şi le legi cu sfoară.

Back To Top