Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

orez boabeOrezul este unul dintre cele mai consumate alimente din lume, însă sunt o mulţime de alte lucruri pe care le faci cu orezul, în afara de mâncare.
Iată câteva exemple.

Dacă locuieşti într-o zonă cu umiditate mare, pentru a preveni lipirea şi întărirea sării în borcan, pune câteva boabe de orez. Ele vor absorbi umiditatea şi astfel sarea nu se va mai întări.

Nu e om care să nu fi scăpat măcar o dată telefonul sau telecomanda în apă. Circuitele sensibile ale acestora vor fi afectate de apă, iar pentru a preveni aceste neplăceri, desfă dispozitivele, scoate bateriile şi pune-le într-un recipient cu orez. Lasă-le acolo câteva ore sau chiar peste noapte, iar orezul va absorbi excesul de apă.

Orezul absoarbe căldura, iar dacă ai nevoie de o compresă caldă, foloseşte o mănuşă sau o şosetă de bumbac, umple-o cu orez şi ţine-o la microunde nu mai mult de 30 de secunde. Apoi aplic-o unde ai nevoie: gât, ceafă, genunchi, spate, umeri etc. Orezul ia forma locului pe care îl aşezi şi, în plus, încălzit, miroase foarte frumos.

Dacă vrei să cureţi vesela de plastic din bucătărie, acoperă cu boabe de orez fundul recipientului, aproximativ 1 cm de orez, apoi toarnă deasupra 4 cm de apă. Pune-i capacul şi agită recipientul. Boabele de orez vor freca interiorul vasului şi vor îndepărta toată murdăria. Acelaşi lucru îl poţi face şi cu borcanele pentru condimente sau cafea.
De asemenea, dacă ai vase cu o formă neobişnuită în care nu poţi introduce mâna sau alt obiect de curăţat, boabele de orez îţi vin în ajutor. Pune două linguri de orez în recipient, apoi toarnă apă caldă şi lasă-l 15 minute. Apoi agită vasul ca boabele de orez să cureţe interiorul recipientului. Clăteşte.

Dacă vrei să prăjeşti ceva şi nu eşti sigur că uleiul s-a încins, pune un bob de orez în ulei. Dacă sfârâie şi iese la suprafaţă, înseamnă că uleiul este gata.

Dacă ai cumpărat de la piaţă un fruct care nu este tocmai copt, pune-l în recipientul cu orez. Verifică-l o dată la două zile ca să nu se coacă prea tare.

Foloseşte apa care rămâne de la fierberea orezului şi spală-te cu ea pe faţă. Poţi repeta "tratamentul" o dată la trei zile. Pentru o piele şi mai strălucitoare, foloseşte orez brun.

Fă-ţi propriul lipici, la tine acasă, folosind orez. Fierbe boabele până când se sparg şi se eliberează amidonul - gata lipiciul.

Dacă animalul tău de companie a mâncat ceva ce nu trebuia, dă-i o ceaşcă de orez gătit. Îi va linişti stomacul. Du-l de urgenţă la veterinar, dacă este vorba de ceva otrăvitor sau dacă situaţia nu se îmbunătăţeşte după ce a mâncat orezul.

(sfatulparinţilor.ro)

Back To Top