Categorie: Timp liber

vaya con diosVaya Con Dios revine la București, în „Farewell Tour", pe 5 octombrie, la Sala Palatului. Concertul din România a fost organizat la cererea numeroșilor admiratori ai artistei.

Inițial planificat să dureze un an, „Farewell Tour" s-a prelungit, la cererea fanilor din întreaga lume, mai ales în țările latine, unde Vaya con Dios are parte de unele dintre cele mai primitoare și entuziaste reacții ale publicului din întreaga lume. Astfel că belgienii au hotărât să mai adauge încă o dată România în calendarul lor din 2014. La decizia lor a contribuit mult și reacția românilor, spun organizatorii.

„Am primit nenumărate mesaje de la fani cu întrebarea dacă n-am putea să îi mai aducem măcar o dată aici. Am profitat de prelungirea turneului de adio, așa că, pe 5 octombrie, la Sala Palatului, va fi 'Farewell Song' ,Vaya Con Dios!", spune Sorina Burlacu, director general Events, pentru Agerpres.

Site-ul oficial vayacondios.info anunță că turneul mondial se va încheia în octombrie, în Belgia.

Pe 5 octombrie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19,00 iar spectacolul va începe la ora 20,00. Biletele au intrat în vânzare de miercuri și sunt disponibile la prețurile de 135, 170, 230, 300 și 400 de lei (VIP), în funcție de distanța față de scenă. Tichetele pot fi cumpărate online pe eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din Strada Polonă nr. 15.

 

Mai multe AICI

Back To Top