Categorie: Timp liber

mike-godoroja-blue-spiritThe Yell Wolf Pub vă aşteaptă, sâmbătă, 26 iulie, de la ora 20.30 la un concert - eveniment pentru Ploieşti. Mike Godoroja & Blue Spirit prezintă publicului ploieştean concertul-poveste „diavolul şi Robert Johnson".

„diavolul şi ROBERT JOHNSON" este un spectacol care evocă mitul faustian al întâmplării la miez de noapte din intersecţia care mai târziu a devenit celebră. Un concert prin care publicul pătrunde în povestea blues-ului într-un spectacol care pune accentul pe emoţie şi expresie sufletească în primul rând şi mai apoi pe cercetarea cu ochii minţii a ceea ce a devenit astăzi acest atât de îndrăgit gen muzical.

Mike Godoroja comunică pe scenă o emoţie personală în contextul unei idei de spectacol concept şi nu doar a unui concert. Mike nu numai cântă blues-ul, ci îl şi "povesteşte" într-un scenariu asemănător unei piese de teatru în care fiecare spectator devine un personaj, iar muzica un "instrument" divin.

Publicul va descoperi o adevărată galerie de instrumente acustice care vor fi expuse pe o scenă care are ca decor cerdacul de lemn al unei case din Mississippi de la începutul secolului 20.

Niciodată un concert cu Mike Godoroja & Blue Spirit nu va fi la fel cu cel precedent. Fiecare spectacol este o experienţă cu o doză importantă de spontaneitate în care se trăieşte clipa! Formaţia sa este rodul unei munci de echipă extrem de serioase, îmbinată cu o mare pasiune şi dragoste pentru blues

Concertul are loc la The Yell Wolf Pub, situat pe str. Stadionului, nr. 26, spaţiul A, sâmbătă, 26 iulie, de la ora 20.30. Preţul unui bilet este de 15 lei, iar rezervările se pot face la tel. 0344.802.001 sau 0244.471.517.

yell wolf pub

 

Back To Top