Categorie: Timp liber

drumetii montaneSe apropie Festivalul Drumeţii Montane, care anul acesta se va desfaşura în perioada 01 – 03 august 2014 la Complexul Turistic Cheile Butii din Masivul Retezat, unde cei care doresc să îşi petreacă un weekend la munte şi să participe la activităţi de orientare, escaladă, drumeţie, cunoştinţe turistice, probe culturale, foc de tabără şi alte activităţi surpriză sau pur şi simplu să se relaxeze în natură, sunt aşteptaţi de către organizatorii Asociaţia Drumeţii Montane şi Jnepenii.

Evenimentul din acest an este realizat sub forma unei poveşti fascinante de basm în care protagoniştii vor fi toţi cei sosiţi la festival. De la flăcăi viteji, domniţe suave, haiduci, zmei înaripaţi, dinozauri pitici cum vor fi catalogaţi cei sosiţi, aceştia vor demonstra că totul este posibil dacă se lucrează în echipă, potrivit organizatorilor.

Participanţii la Festivalul Drumeţii Montane vor avea posibilitatea de a se înscrie la una din categorii, astfel încât, şi cei care vin pentru prima dată la munte sau participă pentru prima dată la un astfel de eveniment să poată termina probele cu succes. De asemenea, ei vor obţine puncte, care la final vor devenii premii substanţiale oferite de către Ch-Center Hosting, Dwyn.ro, Lew.ro, Doppelherz, VitalisGroup.ro, AuroMedia, Biroul de Avocatură Cuculis şi Asociaţii, MobilaDalin, Touch Antibacterial, Belkin Internaţional Inc, Craimont, CEDES Cercetare Dezvoltare.

Este foarte important ca cei care participă la activităţi să aibă un echipament minim obligatoriu:

individual: încălţăminte cu talpă aderentă (recomandat bocanc), lanterna, fluier şi pelerina de ploaie.
pe echipă: aparat foto / telefon cu camera, busola, trusa sanitară, bidon pentru apă, rucsac şi sursa de foc.

Categoria Family, care anul acesta este cea mai căutată din cadrul festivalului, fiind denumită Haiducii şi Copii, denumită Dinozaurii Pitici, vor străbate o potecă tematică de 2 – 3 ore.

Categoriile Open ( Haiducii ) , Feminin ( Domniţele Suave ), Elite, Veterani ( Zmeii Înaripaţi ) şi Juniori ( Dinozaurii Pitici ) vor străbate un traseu mai lung şi vor ajunge pe Vf. Piatra Iorgovanului aflat la altitudinea de 2014 metri, restul activităţilor fiind comune.

Pentru mai multe detalii accesaţi  www.festival.drumetiimontane.ro

Back To Top