Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

eurovision2018Trupa “The Humans", reprezentanta României la ediția de anul acesta a Eurovision, desfășurată la Lisabona (Portugalia), a ratat calificarea în finala de sâmbătă, marcând astfel o premieră nedorită pentru țara noastră.

Piesa "Goodbye" nu a adunat suficiente puncte încât să intre în finala care va avea loc sâmbătă. Este prima dată când România nu se califică în ultima etapă a competiției.

Ţările care s-au calificat în urma semifinalei de joi au fost Serbia, Republica Moldova, Ungaria, Ucraina, Suedia, Australia, Norvegia, Danemarca, Slovenia şi Olanda.

Reprezentanții acestora vor concura, mâine seară, cu cei din Albania, Austria, Bulgaria, Cipru, Cehia, Estonia, Finlanda, Irlanda, Israel şi Lituania, dar și cu artiștii din țările calificate automat: Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie - şi ţara gazdă, Portugalia.

În 2017, la Kiev, România a încheiat concursul pe locul 7, cu piesa "Yodel It", interpretată de Ilinca și Alex Florea, care a adunat și cele mai multe puncte acordate vreodată reprezentanților noștri: 248.

Cea mai bună clasare a țării noastre a fost locul 3, ocupat, tot la Kiev, dar în 2005, de Luminița Anghel și Sistem, cu "Let Me Try", respectiv la Oslo, în 2010, unde România a fost reprezentată de Paula Seling și Ovi, cu piesa "Playing with Fire".

Back To Top