Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

fb autentificareAutentificarea în doi paşi pe Facebook nu mai depinde de numărul de telefon al utilizatorilor, ci se poate realiza şi cu ajutorul codurilor generate de aplicaţiile de autentificare.

Facebook şi-a îmbunătăţit opţiunea de securizare a conturilor prin intermediul telefoanelor mobile, numită şi autentificare în doi paşi. Această formă de securizare adaugă un nivel suplimentar de securitate, pe lângă autentificarea cu nume şi parolă, prin necesitatea unui cod temporar, explică News.ro.

Până acum, al doilea pas din cadrul acestei forme de autentificare consta în trimiterea unui cod pe SMS pe care utilizatorul trebuia să-l introducă în momentul logării pe Facebook pentru a-şi confirma identitatea. Acum, Facebook adaugă posibilitatea generării acelui cod prin intermediul aplicaţiilor specializate în coduri de autentificare, cum este Google Authenticator sau Duo Security. În locul codului primit prin SMS, utilizatorul trebuie să deschidă aplicaţia de autentificare care-i va genera automat codul necesar logării.

Vechea opţiune, care consta în codurile primite prin SMS rămâne valabilă, utilizatorii putând opta între aceasta şi generarea codurilor cu ajutorul aplicaţiilor specializate. Date fiind problemele de securitate ale mesajelor mobile, aplicaţiile de autentificare reprezintă soluţia mai sigură pentru utilizatori.

Facebook a şi simplificat procesul de configurare a autentificării în doi paşi, acesta fiind acum mai simplu şi mai accesibil inclusiv utilizatorilor cu mai puţine cunoştinţe tehnice, mai scrie sursa citată.

Autentificarea în doi paşi se poate activa din secţiunea „Security and Login” a pagini de setări Facebook. Acolo există opţiunea numită „Use two-factor authentication”, unde utilizatorii pot alege între SMS-uri şi aplicaţii de autentificare.

Foto: news.ro

Back To Top