electric castle 2022
Categorie: Timp liber
  • Cea de-a opta ediție va avea loc în perioada 13-17 iulie 2022.
  • Noi confirmări la Electric Castle 2022: Disclosure, Peggy Gou și Moderat.
  • Organizatorii promit un festival mai extins ca suprafață.

Electric Castle este unul dintre cele mai iubite festivaluri de muzică din România și se desfășoară, în fiecare an, la Castelul Bánffy din comuna Bonțida, județul Cluj. Festivalul îmbină în lineup genuri muzicale variate cum ar fi rock, reggae, hip hop, trap, muzică electronică sau indie. Organizatorii confirmă noi headliners pentru ediția a 8-a a festivalului: alături de Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones, intră ca și cap de afiș Disclosure, Peggy Gou și Moderat. Alți zeci de artiști importanți se regăsesc în line up, printre ei Caribou, Editors, Aurora, Sven Vath, Sofi Tukker și Mogwai, se arată într-un comunicat de presă al Electric Castle.

Organizatorii promit un festival extins ca suprafață și experiențe noi pentru cei 30.000 de fani care au achiziționat deja abonamente și pentru cei care decid să li se alăture.

Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones au reconfirmat prezența la festivalul din acest an.  Twenty One Pilots a scos, anul trecut, cel de-al șaselea album din carieră – „Scale and Icy”, iar albumul pandemic „Ohms„ al celor de la Deftones, nominalizat la Grammy și votat în top 10 cele mai bune albume ale anului 2020, a fost ascultat, live, în premieră pentru România, la Electric Castle. Și Gorillaz se află printre numele mult așteptate la Electric Castle. 

Lista numelor noi pe afișul Electric Castle 8 e deschisă de pionierii muzicii deep house, Disclosure și Peggy Gou, unul dintre cele mai dorite nume pe scenele dance din lume. Moderat revine acum și, deși nu mai au nimic de demonstrat în muzica techno, promite un nou album. More D4ta va fi lansat în luna mai, perfect pentru a pregăti concertul lor din festival, se arată în comunicatul organizatorilor.

Caribou, producătorul canadian cu două nominalizări la Grammy, este în plină promovare a celui mai recent album, Suddenly, Editors și Mogwai completează interesant zona de rock din Electric Castle. Capitolul pop este completat cu Aurora și Molchat Doma. Sven Väth, duo-ul electronic Sofi Tukker, Purple Disco Machine și mulți alți artiști se regăsesc pe afișul ediției.

Organizatorii păstrează opțiunea de achiziție în rate a abonamentelor, la fel ca la edițiile anterioare, cu doar 47 Euro + TVA o primă rată ce rezervă automat biletul pentru întreaga perioadă.

VEZI ȘI: PLOIEȘTI JAZZ FESTIVAL | Muzeul Jazz-ului, din New Orleans, este noul partener al Ploiești Jazz Festival

Sursa: Hotnews.ro

Back To Top