Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa
Categorie: Timp liber

 • Runele indică, astăzi, transformări radicale, schimbări și provocări exact atunci când ne simțim mai bine.
• Sowilo este runa Soarelui, care arată puterea, activitatea, succesul.
• Runa Hagalaz vine cu avertizări, existând riscul ca impulsivitatea să ne ducă la decizii dezastruoase, așa că ni se cere prudență în comunicare, în negocieri și flexibilitate în gândire.


Runa Sowilo ne asigură, astăzi, de faptul că ne aflăm pe calea cea bună în demersurile noastre, ne situăm în poziții de succes unde avem energie pozitivă și forță să rezolvăm provocările. Runa Hagalaz ne avertizează că putem pierde toate avantajele dacă nu suntem atenți, că există riscul unor crize, al unor schimbări radicale sau întoarceri de situații.
Runa Sowilo este benefică, fiind considerată runa victoriei, ce reprezintă fulgerul energiei divine sau razele solare. Apariția ei într-un tiraj arată că, în acțiunile noastre, putem învinge ușor toate obstacolele, întrucât ne bucurăm de sprijinul ierarhiilor celeste. Simbol al fulgerului energiei divine, Sowilo exprimă victoria obținută prin acțiune, hotărâre și asigură o mare vitalitate. Există forța necesară pentru depășirea obstacolelor și dificultăților în realizarea ideilor și dorințelor. Avem entuziasm, generozitate, vindecare, mare putere de recuperare și vitalitate regăsită. De asemenea, ne putem aștepta la preluarea unor responsabilități importante sau la recunoașterea ofocială a capacităților noastre.

CITEȘTE ȘI: FESTIVAL. „Printre Măguri” - Nume mari la a opta ediție

Am avut o perioadă grea, dar runa Sowilo arată că am ajuns la rezultatele pentru care am depus eforturi. Astăzi, Sowilo ne aduce noroc, dar este cazul să ne ne oprim și să ne încărcăm bateriile, să fim prudenți și să nu ne aruncăm impulsiv în decizii, să nu ne lăsăm înșelați de aparențe pentru că ceea ce este prea frumos este posibil să nu fie adevărat. Suntem atenționați că există riscul să fim mințiți sau înșelați.
Runa Halagaz ne aduce, astăzi, avertizări: risc de distrugere, lecții karmice, schimbări drastice, piederi bruște, încercări și testări la care este nevoie de atenție suplimentară. Semnificația runei Hagalaz, pentru popoarele germanice, era aceea de „grindină”, ca o reprezentare concretă a forțelor elementare care scapă controlului uman și a căror manifestare este stihinică. De aceea, interpretările date lui Hagalaz includ întotdeauna ideea de constrângere, limitare sau de întârziere, în cel mai bun caz. De multe ori, runa arată că rezultatele urmărite depind de forța destinului sau de o autoritate pe care nu o cunoaștem, care ne influențează soarta în mod decisiv, dar detașat, uneori prin intermediul unei comunicări oficiale. Astăzi, Hagalaz însoțește o rună cu semnificații pozitive, Sowilo, ceea ce ne spune că avem succes obținut după eforturi susținute. Putem valoriza întreruperile sau întârzierile prin momente de introspecție și meditație, în vederea accelerării evoluției spirituale. Iată deci că runa trebuie înțeleasă, chiar în conotațiile sale cele mai negative, ca un prilej de transformare a vieții în direcția cea bună. Ca o contrapondere a semnificațiilor negative ale runei, în plan afectiv, Hagalaz arată întotdeauna o relație reușită, profundă, binecuvântată.
Runa Hagalaz ne confirmă, astăzi, protecția indicată de Sowilo: avem sprijin în provocările pe care le trecem, vedem „lumina de la capătul tunelului”. În ultima poziție, Hagalaz semnifică optimismul și primele rezultate concrete ale eforturilor, iar dacă evenimentele zilei par adverse, ar fi bine să le privim ca pe un prilej favorabil pentru deschiderea spre noi orientări și experiențe spirituale. Ca talisman, runa Hagalaz ne ajută la îndepărtarea influențelor nedorite, ruperea învățăturilor distructive (ticuri), ideea distrugerii vechiului pentru creșterea noului.
Sfatul runelor:
Suntem puși în gardă împotriva exceselor și a dorinței de a reuși prea repede. Nu confundăm entuziasmul cu impulsivitatea. Astăzi, învățăm să cerem ajutorul celorlalți și să ne exprimăm calitățile fără să urmărim ambiții nemăsurate sau să încălcăm drepturile celor din jur. Runele ne arată că suntem pe drumul cel bun și ne indică oportunitatea ca schimbările din viața noastră să fie spre folosul nostru: runa schimbării ne ajută să scăpăm de proaste obiceiuri și influențe negative. Să deschidem ochii, să vedem realitatea și ce am putea să facem pentru a ne îmbunătăți viața. Avem puterea de a controla conflictele și agitația, putem să ne păstrăm calitățile și avem sprijin pentru a lucra la transformarea defectelor noastre.

CITEȘTE ȘI: Gaşca Zurli şi Smiley sărbătoresc Magia Copilăriei la Prahova Value Centre

Back To Top