Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 31 mai
Categorie: Timp liber

 • Runele zilei arată energie pozitivă, creștere, putere și sănătate.
• Sowilo este runa Soarelui, care ne aduce realizări și depășirea ușoară a obstacolelor.
• Runa Raidho ne invită la călătorii și ne favorizează căutările rezolvărilor pentru provocările de astăzi.


Runa Sowilo este benefică, fiind considerată runa victoriei, ce reprezintă razele solare. Apariția ei într-un tiraj arată că, în acțiunile noastre, putem învinge ușor toate obstacolele, întrucât ne bucurăm de sprijinul ierarhiilor celeste. Simbol al fulgerului energiei divine, Sowilo exprimă victoria obținută prin acțiune, hotărâre și asigurată de o mare vitalitate. Există forța necesară pentru depășirea dificultăților în realizarea ideilor și dorințelor. Avem entuziasm, generozitate, vindecare, mare putere de recuperare și vitalitate regăsită. De asemenea, ne putem aștepta la preluarea unei responsabilități importante sau la recunoașterea capacităților noastre.
Runa ne arată că este momentul să recoltăm ce am semănat, am ajuns la treapta de dezvoltare pe care am sperat-o și acum este timpul să ne bucurăm de noroc, să ne încărcăm bateriile și să urmărim ceea ce este benefic pentru noi, ocolind cu prudență ofertele prea frumoase ca să fie adevărate. Ca talisman, runa Sowilo ne aduce energie, putere, succes, vindecare, fertilitate.

CITEȘTE ȘI: O prahoveancă este noua campioană mondială la popice. Luminița Dogaru a doborât recordul mondial

Astăzi, Sowilo este urmată de runa Raidho, ca o confirmare a beneficității călătoriilor apărute, dar și o încununare cu succes a deplasărilor noastre. Raidho ne anunță o schimbare destin, progres, lecție de viață, cercetare, căutare. Pentru popoarele nordice, runa avea drept corespondent material, un atelaj, fiind asociată carului care îl transporta pe zeul Thor. Semnificația sa corespunde unei schimbări cosmice, o conexiune cu ghizii spirituali și alinierea la vibrația fundamentală a Cosmosului din tradițiile ezoterice. În accepția sa concretă, Raidho indică o călătorie de plăcere, lipsită de probleme sau piedici. Înțelesul abstract include o călătorie inițiatică, imaginară sau chiar o călătorie în astral. În varianta modernă, Raidho a căpătat și semnificația de oportunitate a începerii negocierilor, a tratativelor sau chiar demararea unei afaceri de comerț. O altă conotație modernă este aceea conform căreia putem primi, în viitorul apropiat, o informație sau un mesaj de la mare distanță care aduce noutăți.
Astăzi, runa Raidho ne arată începutul unei experiențe de viață, schimbare în bine, o călătorie plăcută sau de loisir, o conjunctură favorabilă pentru distracții, noutăți surprinzătoare, proiecte profesionale noi, ieșirea dintr-o dilemă sau schimbarea punctului de vedere asupra unei probleme. Este runa care simbolizează schimbarea în viața personală, într-o relație intimă sau în cadrul familiei. Vom avea parte de o transformare spirituală sau fizică, vom dobândi acces spre forțele divinității și acestea ne susțin în tot ceea ce ne propunem.
Runa Raidho ne indică, astăzi, momentul optim de a începe orice discuții sau negocieri de afaceri, suntem inspirați și putem concepe strategia optima, ajungem la un echilibru psihic și financiar satisfăcător. Astăzi, noutățile neașteptate intervenite determină sau ajută o evoluție favorabilă a evenimentelor. În ultima poziție, runa ne asigură că suntem pe calea cea bună, trecem ușor peste încercările apărute și ne apropiem de țelul spiritual propus.
Sfatul runelor:
Runele ne avertizează, astăzi, asupra riscurilor cauzate de excese și a dorinței de a reuși prea repede. Să nu confundăm entuziasmul cu impulsivitatea. Învățăm să ne exprimăm calitățile fără să urmărim ambiții nemăsurate, nu ne bazăm în mod orgolios, doar pe forțele proprii, ci devenim conștienți că lumea spirituală este aici să ne ajute când avem nevoie. Să fim pregătiți să ne mișcăm pentru idealul nostru, să fim receptivi la schimbări și să avem încredere în calea spirituală abordată!

VEZI ȘI: Medalie de argint la Cupa României pentru jandarmul prahovean Mădălin Tănase

Back To Top