Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

horoscop
Categorie: Timp liber

 

• Astrele ne oferă, astăzi, situații din care putem culege beneficiile dacă suntem atenți și ne folosim concentrarea.
• Luna Nouă în Gemeni care are loc în această zi ne deschide oportunitatea pentru a seta noi intenții, dar cu mare atenție la cuvinte și gânduri, cu obligația de a raționa profund și serios.
• Energia astrelor ne însuflețește, astăzi, cu entuziasm, cu relații benefice și forța de materializare a planurilor noastre. Iată detaliile pentru fiecare zodie.

Berbec – Demersuri intelectuale în sfera profesională și viața personală, o zi cu claritate pentru documente și negocieri, rezolvări în deplasări scurte.
Taur – Astrele avertizează asupra riscului de cheltuieli pentru familie, venituri fluctuante, de evitat mofturile scumpe sau extravaganțele.
Gemeni – Clarificări în program și în relațiile socio-profesionale, curățenie în sfera prietenilor, nevoia de relaxare.
Rac – Atenție la sănătate, astrele susțin reorganizarea pentru dozarea eforturilor, posibile revelații asupra anturajului.
Leu – Nevoia de echilibru în sfera sentimentală, tendința de neîncredere în anturaj, nevoia de echilibrare și introspecție.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: THURISAZ și WUNJO – Armonie

Fecioară – Agitație la muncă, întâlniri profesionale cu proiecte noi, atenție la sănătate pentru că energia vitală este fluctuantă, nevoia de concentrare.
Balanță – Astrele susțin schimbările de mentalitate, evoluție intelectuală, sfaturi bune de la cei din jur, clarificări.
Scorpion – Relaționare bună cu instituțiile financiare, astrele recomandă evitarea contrazicerilor și controlul reacțiilor impulsive.
Săgetător – Stări de spirit oscilante, provocări sociale, astrele avertizează asupra nevoii de atenție sporită în comunicare, risc de tensiuni cu anturajul.
Capricorn – Nevoia de selectare a priorităților, nevoia de echilibrare a atitudinii față de sine, astrele spun că neglijarea proprie duce la riscuri în sănătate.
Vărsător – Emoțional puternic, optimism și bună dispoziție, astrele susțin concentrarea și afecțiunea față de cei dragi, de ignorat reproșurile din partea celorlalți.
Pești – Solicitări în familie, astrele susțin rezolvările de restanțe profesionale, mobilizare și organizare bune.

CITEȘTE ȘI: Două adolescente de 14 ani au dispărut dintr-un centru de plasament din Breaza. Le-ați văzut?

Back To Top