Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 3 iunie
Categorie: Timp liber
  • O zi bună, spun runele despre ceea ce ne așteaptă: primim daruri care ne surprind, avem parte de noroc, iar singura condiție să ne meargă totul ca pe roate este să nu neglijăm nevoile celor dragi prin orgoliu.
  • Runa Gebo ne anunță cadou, dragoste, relații, parteneriate, generozitate.
  • Ansuz este runa autorității care ne arată conducătorul, echilibrul dintre minte și corp, clarviziunea.


Runa Gebo simbolizează darul care aduce bucurie sufletească, abilitatea de a primi și de a oferi, uniunea, sexualitatea, dar și talentele native. De regulă, runa arată un parteneriat, fie că este vorba de relații afective, fie că este vorba de afaceri. Atunci când este interpretată ca răspuns la o problemă de natură afectivă, anunță că prietenia dintre un bărbat și o femeie se poate transforma într-o relație fericită de cuplu. În accepțiunea sa tradițională, runa are semnificația de dar cu conotații emoționale și mai poate reprezenta un cadou între îndrăgostiți, un suvenir simbolic, o sumă de bani sau un bun material mult așteptat. În vechile tradiții spirituale nordice, runa era un simbol al unui dar divin primit de aleșii zeilor, care putea consta și în înțelepciune sau chiar clarviziune.
Runa Gebo ne arată că astăzi suntem preocupați de relații armonioase, sacrificiu de sine, loialitate, avem carismă, suntem dispuși să primim și să oferim sprijin dezinteresat într-o acțiune soldată cu bune rezultate financiare, parteneriat în iubire sau afaceri. Runa ne arată că, astăzi, generozitatea ne ajută să facem și să ni se facă bine. Vom primi cadouri frumoase, dar sunte avertizați și să ne supraveghem cheltuielile pentru că avem tendința de a deveni risipitori.

CITEȘTE ȘI: Hipodromul Ploieşti: cinci curse de galop şi trap în reuniunea de sâmbătă

Apariția runei Gebo într-un tiraj semnalează că problema pusă are conotații sau cauze afective. Fiind o rună pozitivă, în toate tirajele ea „îndulcește” semnificațiile negative ale runelor alăturate sau accentuează semnificațiile benefice ale runelor vecine. Astfel, figura autoritară indicată de Ansuz ne este, astăzi, benefică și își dovedește generozitatea cu evidente implicații afective. Runa Gebo ne anunță că urmează o perioadă de pace sufletească și securitate materială. Ca talisman, Gebo înleșnește legăturile sufletești între oameni, întărește relațiile, aduce noroc și reciprocitatea darurilor.
Runa Ansuz, echivalentul înțelepciunii lui Odin, ne indică, astăzi, prezența unui conducător puternic, a unui șaman, ne aduce echilibrul dintre minte și corp, justiția și clarviziunea. Runa Ansuz avea, pentru popoarele germanice, semnificația de „grai” sau „gură”, indicând primirea unui sfat bun și dezinteresat, o ucenicie sau un noviciat într-o nouă profesie. Ansuz ne spune că este momentul să acționăm fără teamă în scopurile noastre dacă urmăm sfaturile celor mai experimentați decât noi. Runa ne arată prezența benefică a unei persoane mai în vârstă și înțeleaptă. În accepțiunea ei modernă, ucenicia într-o nouă meserie poate avea sensul de interviu pentru angajare, examen sau test scris. Într-o atare situație, vom fi protejați și ajutați în nouă profesie de un coleg mai în vârstă, care ne va iniția în tainele noii meserii.
Runa Ansuz este simbolul ființei umane, al „eului” din psihologie, dar și al harului spiritual dăruit de divinitate, este comunicarea, deschiderea și ordinea universală a lucrurilor. Ea semnifică legăturile de rudenie, fermitate și bărbăție în luarea deciziilor, sprijin altruist, capacități paranormale, decizii tranșante, unitatea cuplului, dar și datoria, responsabilitatea, organizarea socială. Această rună reprezintă un talent deosebit, un dar divin, de obicei are legătură cu arta, poezia, oratoria. Simbolul acestei rune este un profesor. Poate arăta și începutul unei noi vieți, însoțită de puterea forțelor divine, cu care avem, astăzi, un contact puternic. Totuși, runa avertizează că suntem pătimași iar asta ne împiedică să vedem obiectiv problemele, motiv pentru care este nevoie să rămânem modești și să ascultăm cu atenție sfaturile din jur.
Folosită că talisman, runa Ansuz, invocă ajutorul oamenilor și facilitează cooperarea cu aceștia sau cu diferite grupuri din societate. Alăturată unor rune pozitive, cum este Gebo, Ansuz indică momentul optim pentru aplicarea în practică a unor proiecte noi. Astăzi, Ansuz se află în ultima poziție: prin puterea inteligenței și a intuiției dăruite de divinitate, avem șansa să ne ridicăm social, ameliorându-ne și situația materială, dar condiția este ca exacerbarea orgoliului și nepăsarea față de ceilalți să nu ne piardă!

Sfatul runelor:
Runele ne spun, astăzi, să ne urmăm intuiția și nu vom regreta! Este momentul să ne gândim mai întâi la cei dragi, apoi la interesele personale, să îi ajutăm și să îi protejăm pe cei din jur care au nevoie. Astăzi, toate contactele sociale ne sunt folositoare. Succesul zilei depinde de cât de pregnant ne manifestăm umanismul, generozitatea și toleranța față de ceilalți. Avem în jurul nostru persoane care ne susțin cu sfaturi folositoare și avem prudența să ne controlăm impulsurile, orgoliile și egoismul. Runele ne sfătuiesc, de asemenea, să ne folosim înțelept experiența de viață, fără să jignim sau să epatăm, dar și fără să ne punem în pericol sănătatea și echilibrul interior.

CITEȘTE ȘI: GRECIA. O poveste neobișnuită și eroică despre un drapel

Back To Top