Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

horoscop
Categorie: Timp liber

 • Astrele ne anunță o zi cu eliberări, Mercur iese din retrogradare și lucrurile din jurul nostru încep să se clarifice, integrăm lecțiile retrogradării, avem nevoie de pace interioară și introspecție pentru a putea porni, de săptămâna viitoare, cu toate pânzele sus în materializarea dorințelor noastre.
• Astrele ne spun să nu ne grăbim astăzi, să lăsăm lucrurile să se desfășoare natural, fără să forțăm demersurile prin impulsivitate sau orgoliu, să nu neglijăm confortul afectiv.
• Vibrația zilei ne arată câștiguri, uneori surprinzătoare, primim recompense pentru eforturile noastre și dispunem de sfaturile celor mai înțelepți decât noi, beneficiem de intuție bună în care este momentul să avem încredere, iar investițiile în dezvoltarea noastră au impact pe termen lung. Iată detaliile pentru fiecare zodie.

Berbec – Astrele arată emotivitate crescută, dar susțin profunzimea în concentrare, clarificările interioare și rezolvări ale problemelor mai vechi, nevoia de sprijin afectiv din partea celor dragi.
Taur – Impulsivitate în idei noi, curiozitate crescută, tendința de eliberare față de constrângeri, sfaturi sau îndatoriri, nevoia de calm și protejare a psihicului.
Gemeni – Astrele dau tendința de a epata prin comportament, idei, realizări, capacitate crescută de inovație, de evitat superioritatea în relații.
Rac – Relațiile cu femeile din jur sunt zdruncinate, nevoia de diplomație, înțelegere și afectivitate, tandrețe și sensibilitate crescută față de cei dragi.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: GEBO și ANSUZ – Generozitate și claritate

Leu – Intuiție ascuțită, astrele încurajează acțiunile pentru propria persoană, eficiență în rezolvări, șanse de mare noroc.
Fecioară – Înclinația spre posesivitate, tendința de a colecționa diverse bunuri, emotivitate crescută în relațiile cu cei dragi, nevoia de răbdare și atenție la detaliile profesionale.
Balanță – Astrele susțin rezolvări financiare cu eficiență maximă, evoluția în carieră, nevoia de descărcare a sentimentelor, risc de fluctuații în starea de spirit.
Scorpion – Dezvăluri ale secretelor pentru a fi clarificate, de evitat confruntările cu cei din jur, relații puse în pericol de comportamentul agresiv ori neglijent cu cei dragi.
Săgetător – Vulnerabilitate emoțională, astrele arată risc de nervozitate, sentimentul de neîmplinire sufletească, nevoia de odihnă și răbdare cu cei din jur.
Capricorn – Tendința de control a tuturor, inflexibilitate în organizarea zilei, astrele avertizează asupra cauzelor emoționale ale rigidității, nevoia de afecțiune și înțelegere din partea celor din jur.
Vărsător – Priorități familiale, astrele susțin afecțiunea în parteneriatele sufletești, atenție mare la nevoile celor dragi, diplomație în relațiile profesionale.
Pești – Entuziasm și energie, creativitate susținută de astrele zilei, capacitatea de a transmite bucuria către lumea întreagă, discuții relaxate cu prietenii.

VEZI ȘI: RECITAL EXTRAORDINAR. „Cu o singură viață” la Filarmonica Ploiești

Back To Top