Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

razvan vasilescu
Categorie: APH Cultural

 • Sâmbătă seara, la Filarmonica din Ploiești, asistăm la un recital extraordinar.
• Evenimentul de înaltă ținută culturală este unul dintre proiectele în care teatrul și muzica se aștern în fața publicului într-un concept de neratat.
• Iată ce ne pregătește actorul Răzvan Vasilescu, pe scena Filarmonicii.

Evenimentul este un recital extraordinar de poezie și muzică, în care cunoscutul actor de teatru și film Răzvan Vasilescu readuce la viață versurile marilor poeți români Marin Sorescu, Nina Cassian, Mircea Cărtărescu, Ana Blandiana și Nichita Stănescu. Muzica este compusă special pentru acest eveniment și este interpretată live de Lucian Sabados.

CITEȘTE ȘI: FILARMONICA PLOIEȘTI. Călătorie muzicală pentru tineri

Este un eveniment de înaltă simțire poetică românească, în care vom vedea cum un actor-magician transformă, în fața publicului, un material poetic excepțional într-unul teatral și uman copleșitor. Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 04 iunie 2022, de la ora 19.30, în sala „Ion Baciu” a Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploiești.
Biletele, în valoare de 30 lei (întreg), 20 lei (pensionari) și 10 lei (elevi/studenti) sunt disponibile la casa de bilete a Filarmonicii și online, pe www.filarmonicaploiesti.ro. Biletele virtuale, pentru vizionarea on-line a evenimentului, sunt disponibile AICI.  Detalii și rezervări la numărul de telefon +40 726 203 744.

VEZI ȘI: Transfăgărăşanul va fi deschis în câteva zile. Drumarii încă lucrează la deszăpezire

Back To Top