Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa dagaz perthro
Categorie: Timp liber
  • Runele ne arată o zi plină de provocări, amânări, dar și distracție, momente de împliniri sufletești și îmbunătățiri ale situației materiale.
  • Perthro este runa renașterii, a misterului, a magiei, care ne prezice descoperiri, revelații, însă ne recomandă un repaus necesar între două momente agitate din viață.
  • Runa Dagaz prevestește armonia cu mediul înconjurător, succesul, satisfacția, împlinirea.

Runa Perthro ne anunță o zi destul de agitată, în care jocurile de șanse, coincidențele ciudate, norocul chior par să ne însoțească în care mai dificile momente, iar situația este confirmată și de runa Dagaz care reprezintă puterea luminii, clarificările și speranța. Perthro aduce la suprafață lucrurile ascunse, oculte, precum și capacitățile paranormale, fiind asociată magiei și misterelor. În același context, runa poate indica o descoperire sau o revelație privitoare la un adevăr sau manifestarea capacităților paranormale native într-o situație de criză. Runa mai poate prezice un câștig neașteptat sau o surpriză. Deși ne avertizează asupra stagnării, amânărilor de scurtă durată și ne atrage atenția asupra necesității unei autoanalize, Perthro ne asigură că avem capacitatea de a rezista la stres. Runa este semnul unei schimbări pozitive de destin, apar noi motive de bucurie, vom avea parte de surprize plăcute, norocul ne însoțește, prietenii ne sunt alături, ne distrăm și ne simțim bine. Ne paște pericolul să devenim dependenți de plăceri fizice, așa că este cazul să ne limităm excesele și să lăsăm rațiunea să primeze. Simbolul acestei rune este muzicianul.

VEZI ȘI: RUNA MAGICĂ. Astăzi: GEBO și ANSUZ – Generozitate și claritate

Deși înlăturarea piedicilor va necesita un mare consum nervos și fizic, avem puterea să ieșim din imobilismul în care ne-am complăcut și să atacăm frontal toate dificultățile care ne fac viața grea. Runa ne mai avertizează, astăzi, asupra necesității unei prudențe accentuate în comunicare pentru că există riscul de tensiuni în relațiile parteneriale.

Astăzi, Perthro este urmată de runa Dagaz, a fericirii, succesului, a satisfacției și a împlinirilor. Dagaz echilibrează masculinul, femininul și cele patru elemente. Face legătura la natura cerească a lumii. Simbolizează armonia cu mediul înconjurător și infinitul. Simbol al soarelui de primăvară ce determină creșterea și înflorirea, Dagaz reprezintă o dezvoltare favorabilă, pe deplin consimțită, însoțită de entuziasm și speranță. Este runa ce semnifică ziua, ieșirea din întuneric la lumină. Runa mai arată o înțelepciune fără vârstă și o transformare spirituală. Dagaz ne asigură prosperitatea, mărirea, sănătatea recăpătată, triumful asupra situației potrivnice. Într-un mod lent, dar sigur, forțele noastre cresc, dorințele se clarifică, dar decisivă este, însă, propria noastră atitudine.

Posibilitățile de rezolvare se înmulțesc și ne vin în întâmpinare, scoțând la lumină resurse lăuntrice ale noastre necunoscute sau neexploatate până acum. Suntem anunțați că „noaptea succede ziua” și trebuie să avem răbdare până când soarele va răsări din nou pe strada noastră. Runa Dagaz ne spune că acum umbra începe să coboare și situațiile ce ni se păreau până acum confuze încep să devină mai clare, dar modalitățile de rezolvare nu sunt nici pe jumătate eficiente și este mai înțelept să așteptăm cu răbdare.

Sfatul runelor:

Astăzi runele ne recomandă să nu ne aventurăm în planuri care încă nu sunt complet limpezi, ci să așteptăm momentul favorabil. Runele ne pun în gardă împotriva tendinței de grabă și de a ne minți singuri. Contraziceri sau schimbări pot să ne pună într-o situație inconfortabilă, așa că diplomația, sinceritatea și prudența sunt soluțiile pentru provocările zilei. Este o zi în care va trebui să profităm de oportunitățile care se ivesc, să le abordăm cu seninătate și atitudine pozitivă. Ne aflăm în pragul unei înnoiri, al unei ameliorări, dar este necesar să ne înlăturăm îndoielile și ezitările.

Back To Top