Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 5 iunie
Categorie: Timp liber

 • Runele ne oferă, astăzi, fermitatea și voința necesare pentru a găsi cele mai bune rezolvări la problemele apărute, dar ne indică și o mare protecție din partea divinității și a prietenilor.
• Kenaz este runa înțelepciunii, a vederii interioare, a karmei, care ne aduce soluții, creativitate, inspirație, știință.
• Runa Algiz reprezintă sinele superior, unitatea universului interior cu universul exterior, protecția în fața oricăror riscuri.


Runa Kenaz este o rună deosebit de benefică, fiind un indicator al puterii, energiei și forței. Pentru popoarele nordice, Kenaz simboliza elementul foc și căldura inimii. Apariția ei într-un tiraj este de bun augur pentru că, indiferent de obstacolele și problemele cărora acesta trebuie să le facem față, runa indică o protecție divină și o perioadă de serenitate, ce constituie un răgaz binevenit. În general, runa anunță o serie de întâmplări benefice, atât de natură materială, cât și spirituală, care ne vor deschide noi orizonturi și oportunități. Kenaz semnifică posibilitatea începerii unei noi relații sentimentale, alteori poate căpăta semnificația de act creator, atât în domeniul ideilor și al artei, cât și în domeniul concret, adică o naștere. În tradiția scandinavă, runa desemna o forță protectoare și era folosită pentru a conferi puteri magice, vitalitate și ca „port-bonheur”, un semn al victoriei.
Semnificația runei Kenaz, astăzi, este aceea de stăruință în bine, voință, protecție din partea unui prieten influent, fie la slujbă, fie în încercările existențiale prin care trecem. Creativitate, lumină, energie, poftă de viață: iată ce prevestește această rună. Avem o bună înțelegere a lumii și a universului, reușim să transmitem ideile noastre mai departe. În același timp, în viața noastră poate avea loc o schimbare totală, cum ar fi apariția unui copil. Simbolul runei este artistul.

CITEȘTE ȘI: Iapa Elinor și armăsarul Upper Rebel, câștigătorii curselor organizate sâmbătă, pe Hipodromul Ploiești

Apariția runei Kenaz într-un tiraj indică protecția acordată de divinitate împotriva vreunei capcane. Din punct de vedere ezoteric, este runa care asigură legătura dintre patronii spirituali și ființa umană. Astăzi, ea ne arată că succesul este asigurat. Ca talisman, Kenaz ne ajută cu inspirații creative în studiu, fertilitate, pentru tratarea anxietății și depresiilor nervoase.
Algiz în poziția soluției ne aduce, astăzi, protecție, asistență, apărare, avertisment, sprijin, profesor, dilemă etică (gardianul și protectorul la poarta hotarelor dintre lumi, Heimdall). Algiz este considerată o rună a norocului și a protecției divine, ea indicând un suflu nou în viața noastră, concretizat printr-o șansă providențială, care poate veni și din partea unui prieten bun. Apariția runei într-un tiraj constituie o garanție a faptului că acțiunile noastre vor fi protejate de Providență și vom primi în timp util, avertismente despre posibile evenimente negative ce vor putea fi astfel evitate.
Runa mai indică un drum nou în viață, respectiv o oportunitate în carieră sau relații bune cu prietenii și anturajul. Algiz ne recomandă, astăzi, prudență maximă și refuzarea unor oferte aparent atrăgătoare sau evitarea unor persoane rău-intenționate, care ar dori să profite de pe urma noastră. Algiz ne asigură, astăzi, cu înțelepciune, intuiție, protecție divină, cunoaștere, elocință, adevăr, dreptate, inspirație, entuziasm, transformare, primirea unui sfat oportun, examen, interviu pentru angajare, începerea unei noi activități (meserii), având la bază o perfecționare prin studiu, dar și riscul de manipulare prin sugestie.
Sfatul runelor:
În afaceri, putem miza pe norocul nostru, vom fi avertizați la timp de intuiția proprie sau de prieteni, în cazul apariției unui pericol iminent. Astăzi, să ținem seama de sfaturile dezinteresate pe care ni le dau rudele sau prietenii mai în vârstă sau chiar superiorii noștri, pentru a ieși din situații încurcate. Este o zi în care suntem pregățiți să învățăm de la cei mai înțelepți și mai experimentați decât noi, dar este nevoie să trecem totul prin filtrul rațiunii proprii!

CITEȘTE ȘI: Prahova intră din nou sub avertizare meteo, duminică după-amiază

Back To Top