Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 8 iunie
Categorie: Timp liber

 • Runa Magica ne prevestește o zi cu energie, pasiune, cu tendințe instinctuale, în care se vor manifesta jocurile de șansă, coincidențele fericite și lucrurile ciudate.
• Uruz este runa vitalității, a sănătății, dar care are și o parte umbrită: subconștientul și iraționalitatea.
• Runa Perthro ne arată, astăzi, potențialul de noroc, șansele interesante și ne poate duce în situații din care ieșim cu bine fără să înțelegem mare lucru.


Uruz se referă la natura divină, dar și sălbăticia. Este runa Domnului, a mâinii sfinte a preoților șamani și are două valențe. În sens ezoteric, runa Uruz reprezintă energia, pasiunea, vitalitatea, instinctul, sexualitatea, fertilitate, dar și subconștientul, iraționalitatea, experiențele șamanice, mintea primordială asociată cu Odin zeitatea. Reprezintă conștiința existenței morții ceea ce îl deosebește pe om de animale.
Runa Uruz este runa vitalității, a voinței pure, curajului și inițiativei. În esența sa, runa este un semnificator al puterii conducătoare, al virilității. La popoarele nordice, Uruz este ideograma pentru energia de nestăvilit a bourului sălbatic, care reprezenta forța cosmică generatoare a Universului. Aurochs era o specie de bou sălbatic similar taurului cu coarne lungi care se găsea odată în toată Europa, dar care a dispărut prin secolul al XVII-lea. Acești boi erau sacrificați când un băiat ajungea la maturitate, în ritualuri. Energia acestei rune este puternică, brută, specific masculină, semnificând elementul focului primar. Băiatul care a ucis un asemena aurochs intră în maturitate și era considerat inițiat în primul nivel al misterelor: conștiința ca sursă a vieții este moartea.

CITEȘTE ȘI: Incidentul 1983. Omul care a salvat Pacea

Într-un tiraj, apariția runei arată că dispunem de o sănătate și o rezistență deosebite sau că, după o boală, urmează o însănătoșire rapidă. O altă conotație tradițională pe care o avea runa era și aceea de îmbogățire prin folosirea înțeleaptă a resurselor proprii, survenită în urma unei schimbări firești în viața noastră, care înlătură vechiul și face loc noului. În acest context, Uruz arată și ieșirea din sărăcie, ca urmare a voinței noastre de mai bine.
Astăzi, runa ne arată tendința de libertate pe care o manifestăm cu o forță neîmblânzită, fermitate, evoluție și schimbări benefice în carieră, creșterea veniturilor prin utilizarea înțeleaptă a resurselor proprii și dozarea adecvată a eforturilor, însănătoșire rapidă, ridicarea condiției sociale. Totuși, runa ne avertizează că, în lipsa voinței, putem rata o șansă providențială sau riscăm să ne rispim vitalitatea. Runa Uruz arată o schimbare majoră în bine, care are loc într-un interval de timp mai lung, cum ar fi un an. De asemenea, vom beneficia de o forță protectoare, încă nemanifestată, dar care ne va modela viitorul în avantajul nostru. Runa Uruz are semnificația spirituală a unei forțe creatoare care umple întreg universul, iar spre confirmare, este urmată de runa Perthro: vasul ce necesită umplut.
Perthro aduce, astăzi, renaștere, mister, magie, fertilitate, sexualitate, norc, șanse fericite și lucruri ciudate. Runa Perthro reprezintă lucrurile ascunse, oculte, precum și capacitățile paranormale, fiind asociată magiei și misterelor. În același context, runa poate indica o descoperire sau o revelație privitoare la un adevăr sau manifestarea capacităților paranormale native într-o situație de criză. Runa mai poate prezice un câștig neașteptat sau o surpriză.
Perthro ne avertizează asupra riscului de blocaje karmice, stagnare, necesitatea unei autoanalize, capacitatea de a rezistă la stres, chiar un repaus necesar între două momente agitate din viață. Cu toate acestea, runa este semnul unei schimbări pozitive de destin, apar noi motive de bucurie, vom avea parte de surprize plăcute și prietenii ne sunt alături, ne distrăm și ne simțim bine, doar să fim atenți la modul în care ne comportăm cu ceilalți. În ultima poziție, runa Perthro ne spune să ne așteptăm la schimbări importante în casa noastră, pe care avem puterea psihică să le depășim fără frică.
Sfatul runelor:
Se poate ajunge la o îmbunătățire remarcabilă a condițiilor noastre de viață, dacă acționăm energic, dacă dăm dovadă de voință și hărnicie, mai ales în realizarea unor scopuri nobile. Astăzi avem energia necesară să abordăm frontal toate dificultățile care ne fac viața grea, dar suntem avertizați să nu ne îndepărtăm de scopurile noastre prin decizii majore, ci să muncim pentru ele, să evităm planurile noi, să ne temperăm comportamentul, orgoliul și tendința spre excese, mai ales că ne paște atât pericolul să devenim dependenți de plăceri fizice, cât și riscul de deteriorare a relațiilor.

CITEȘTE ȘI: MUZEUL DE ARTĂ. Lansare de carte: Florin Toma - „Tablouri văzute dintr-o parte(2)”

Back To Top