Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 12 iunie
Categorie: Timp liber

 • Runa Magica prevestește o zi în care trecem peste numeroase provocări, ne confruntăm cu schimbări la nivel profund și conștietizăm că atitudinea noastră pozitivă face diferența între eșec și succes.
• Hagalaz este runa distrugerii, a dezastrelor și a schimbărilor drastice, care ne anunță că putem trece prin încercări destul de grele.
• Runa Dagaz este „lumina de la capătul tunelului”, care ne asigură că numai comportamentul nostru va duce la armonie și satisfacții sufletești.

Semnificația runei Hagalaz, pentru popoarele germanice, era aceea de „grindină”, ca o reprezentare concretă a forțelor elementare care scapă controlului uman și a căror manifestare este stihinică. De aceea, interpretările date lui Hagalaz includ întotdeauna ideea de constrângere, limitare, sau de întârziere, în cel mai bun caz. În tradiția spirituală scandinavă, runa semnifica obstacolul inițiatic care trebuia depășit de eroul popular pentru a deveni inițiat în secretele magiei.
De multe ori, runa apare într-un tiraj pentru a indica faptul că viitorul nostru este guvernat de forța destinului sau depinde întru totul de altcineva, un reprezentant al autorităților pe care nu îl cunoaștem și care ne influențează soarta în mod decisiv, dar detașat, uneori prin intermediul unei comunicări oficiale. Dacă Hagalaz însoțește rune cu semnificații predominant pozitive, așa cum este astăzi, aceasta trimite, în cel mai bun caz, la un succes obținut după eforturi susținute. Runa Hagalaz ne transmite că avem ocazia să valorizăm întreruperile și întârzierile, transformându-le într-o perioadă de introspecție și meditație, în vederea accelerării evoluției spirituale. Hagalaz ne oferă un prilej de transformare a vieții în direcția cea bună.

CITEȘTE ȘI: RUSALIILE. De ce le sărbătorim în aceste zile și ce să facem să ne meargă bine?

Totuși, runa indică speranță, sprijin la nevoie, efect transformator, putere de refacere fizică și psihică, creativitate intelectuală și artistică, relație afectivă trainică. Runa Hagalaz poate fi și un simbol al unei relații reușite, profunde și depășirea cu succes a obstacolelor, chiar dacă ni se cer eforturi suplimentare. Tot ea ne anunță că este o zi în care deschidem ochii, vedem corect realitatea care ne înconjoară și soluțiile pentru a ne îmbunătăți viața. Astăzi începem să simțim cum putem controla conflictele și agitația și îi împăcăm pe toți cei din jurul nostru. De asemenea, este momentul să ne păstrăm calitățile și să lucrăm asupra defectelor noastre. Hagalaz este runa schimbării, care ne ajută să scăpăm de proaste obiceiuri și influențe negative, iar ca talisman, ne ajută să scăpăm de obiceiurile nedorite, ne ușurează ruperea învățăturilor distructive și eliberarea de vechiul care nu ne mai folosește în drumul nostru.
Astăzi, este urmată de Dagaz, runa care ne indică fericire, succes, activitate, satisfacție, împlinire. Dagaz echilibrează masculinul, femininul și cele patru elemente, face legătura la natura cerească a lumii și semnifică armonia cu mediul înconjurător și infinitul.
Simbol al soarelui de primăvară ce determină creșterea și înflorirea, runa Dagaz reprezintă o dezvoltare favorabilă, pe deplin consimțită, însoțită de entuziasm și speranță. Este runa ce semnifică ziua, ieșirea din întuneric la lumină. Pe de o parte, arată o înțelepciune fără vârstă și o transformare spirituală. Pe de altă parte, posibilele întârzieri ne dau timpul necesar pentru transformarea în bine. Dagaz este lumina care urmează întunericului, prosperitatea, mărirea, sănătatea recăpătată, triumful asupra situației potrivnice. Într-un mod lent, dar sigur, forțele noastre cresc, dorințele se clarifică, dar decisivă este, însă, propria noastră atitudine.
Posibilitățile de rezolvare se înmulțesc și ne vin în întâmpinare, scoțând la lumină o altă fațetă a noastră, resurse lăuntrice necunoscute sau neexploatate până acum. Runa Dagaz este ziua, dimineața, trezirea, iluminarea, non-dualitatea, conștiința și speranța. Simbolul acestei rune este persoana care caută. Dagaz ne spune că acum umbra începe să coboare și situațiile care ni se păreau până acum confuze încep să devină mai clare, dar ține de noi să căutăm cu răbdare modalitățile de rezolvare, în loc să fim impulsivi.

Sfatul runelor:
Runa magica ne confirmă, astăzi, că ne aflăm pe drumul cel bun, așa că putem persevera în scopurile noastre frumoase sau în relațiile fericite pe care le-am început. Totuși, este o zi în care nu trebuie să ne grăbim sau să ne mințim singuri. Există și tendința de a ne contrazice, așa că atenție la diplomație pentru a nu fi puși în situații inconfortabile. Să fim sinceri, dar și prudenți totodată, pentru a profita de oportunitățile care se ivesc și pe care va fi nevoie să ne abordăm cu seninătate și atitudine pozitivă. Ne aflăm în pragul unei înnoiri, al unei ameliorări, dar condiția este să ne înlăturăm îndoielile și ezitările.

CITEȘTE ȘI: Acțiuni antidrog în parcurile din Ploiești. Vizați au fost adolescenții

Back To Top