Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 13 iunie
Categorie: Timp liber

 • Runa Magica ne asigură, astăzi, de energia, voința și abilitățile necesare pentru a rezolva într-un mod cu totul creativ orice provocare.
• Kenaz este runa care ne indică înțelepciune, vedere interioară, rezolvări, creativitate, inspirație, iluminare.
• Runa Elhaz explică soluțiile zilei prin înțelesurile ei de transportare, mișcare, putere, comunicare, voință, îndrăzneală.

Runa Kenaz reprezintă în mod tradițional cuvintele torță, făclie, foc, elementul masculin, iar înțelesul său divinator este acela de înțelepciune, vedere interioară, soluție la o problemă, creativitate, inspirație, iluminare. Kenaz este o rună deosebit de benefică, fiind un indicator al puterii, energiei și forței, dar și al cunoașterii, experienței și științei. Pentru popoarele nordice, Kenaz simboliza elementul foc și căldura inimii. Apariția ei într-un tiraj este de bun augur pentru că, indiferent de obstacolele și problemele cărora trebuie să le facem față, runa indică o protecție divină și o perioadă de serenitate, ce constituie un răgaz binevenit. În general, runa anunță o serie de întâmplări benefice, atât de natură materială, cât și spirituală, care ne vor deschide noi orizonturi și oportunități. În funcție de runele lângă care apare într-un tiraj, Kenaz semnifică posibilitatea începerii unei noi relații sentimentale, iar alteori poate căpăta semnificația de act creator, atât în domeniul ideilor și al artei, cât și în domeniul concret, adică o naștere. În tradiția scandinavă, runa desemna o forță protectoare și era folosită pentru a conferi puteri magice, vitalitate , era folosită ca „port-bonheur” și un semn al victoriei.

CITEȘTE ȘI: A DOUA ZI DE RUSALII. Ce este sărbătoarea Sfintei Treimi

Runa Kenaz ne arată astăzi că ne așteaptă o schimbare providențială, stăruință în bine, avem voință și beneficiem de protecție din partea unui prieten influent, fie la slujbă, fie în încercările existențiale prin care trecem. Creativitate, lumină, energie, poftă de viață: iată ce prevestește această rună. Avem o bună înțelegere a lumii și a universului care ne înconjoară și reușim să ne transmitem ideile noastre mai departe. Simbolul runei este artistul.
Totodată, este o rună a prieteniei, care desemnează deseori un nou prieten din afara anturajului nostru de toate zilele. Din punct de vedere ezoteric, este runa care asigură legătura dintre patronii spirituali și ființa umană. Prezența acestei rune arată astăzi, că succesul nostru este asigurat. Ca talisman, runa Kenaz este folosită pentru inspirații creative în studiu, dar și pentru tratarea anxietății și depresiilor nervoase.
Runa Elhaz aduce, astăzi, înțelesuri de transportare, mișcare, energie, putere, comunicare, voință, îndrăzneală. Simbol al progresului, tranziției și schimbării anticipate, Elhaz evocă evoluția, deplasările, mutările spre bine și cere o deschidere veritabilă de spirit, de obicei printr-un început subit, neașteptat.
Astăzi, Elhaz ne arată o dezvoltare gradată, un progres constant și sigur însoțit de armonie. Avansăm împreună cu anturajul apropiat, respectând individualitatea fiecăruia. De asemenea, ea ne indică o persoană care ne va oferi o mână de ajutor prin judecata sa corectă în problema avută sau ivirea unei asocieri fructuoase. Atenție, pentru că se prevestesc pericole neașteptate, și va trebui să le evităm cu istețime. Runa Elhaz ne spune că a venit momentul să ne folosim rațiunea ca să controlăm situațiile din jurul nostru și să nu uităm că există soluții pentru orice problemă.
De asemenea, Elhaz ne avertizează astăzi, să nu ne amestecăm în schimbări ca să nu complicăm situațiile.
Sfatul runelor:
În afaceri, putem miza pe norocul nostru și vom fi avertizați la timp de intuiția proprie sau de prieteni, în cazul apariției unui pericol iminent. De asemenea, Runa Magica ne arată că este momentul să ne desprindem de trecut și să începem noi proiecte, dar să ne ferim de autoiluzionări. Suntem puși în gardă împotriva agitației mentale și fizice, ne confruntăm cu scopuri multiple și dispersate, dorim să fugim din fața provocărilor sau să schimbăm situațiile. Este cazul să ne controlăm emoțiile. Ne îndreptăm spre o cale nouă, diferită, și tocmai ne aflăm la o cotitură. Să avem încredere!

CITEȘTE ȘI: ASTRO-ACTUALITATEA. 14 iunie: Lună plină în Săgetător

Back To Top