Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

luna plina
Categorie: Timp liber

 • În data de 14 iunie, la ora 14.52 are loc Luna plină în Săgetător.
• Influențele Lunii pline vor fi resimțite în modul nostru de a înțelege lumea din altă perspectivă decât cea fizică, de a căuta adevărul din punct de vedere spiritual și al individualității noastre.
• Luna plină în Săgetător ne va da tendința să exagerăm, să vedem lucrurile așa cum ne-ar plăcea să fie și nu neapărat așa cum sunt, să confundăm potențialul unor situații cu dorința noastră ca lucrurile să fie cum sperăm. Iată detaliile.


Luna „căpșunie” („Strawberry Moon”) este prima Lună plină a verii, care a primit acest nume deoarece apare în sezonul căpșunilor. În astrologie, Luna reprezintă identitatea, personalitatea, imaginea de sine, dar și emoțile. De această dată, Luna plină marchează încheierea unui ciclu și ne aduce unele concluzii la situațiile prin care am trecut în ultima perioadă din an, la rezultatele noastre și ne determină să luăm anumite decizii. Numai că Luna plină în Săgetător ne aduce și o anumită confuzie, o energie de idealism și tensiuni interioare.
Din punct de vedere astral, avem tendința de a căuta adevărul nostru, sensul nostru în viață, să gândim mai spiritual și mai global, să avem pretenții mai elevate intelectual. Avem mintea ascuțită, înțelegem bine conceptele și beneficem de o intuiție pronunțată.

CITEȘTE ȘI: SOLSTIȚIUL DE VARĂ. 21 iunie: Vara astronomică și Ziua Mondială a Soarelui

Luna plină în Săgetător ne obligă la anumite concluzii privind convingerile noastre pe care ori le înnoim, ori le continuăm deoarece ne-au demonstrat că sunt utile și dau vieții noastre un sens.
Aspectele astrale de pe cer cu ocazia Lunii pline ne arată un risc de dificultate în a distinge realitatea de vise, iluzii sau idealuri. Din acest motiv, suntem sfătuiți să ne concentrăm asupra realității așa cum este, să ne ancorăm în realitate, altfel vom suferi de pe urma confuziilor. De asemenea, Luna plină ne dă o emoționalitate mărită, dificultate în concentrare și nevoia de odihnă.
Un alt aspect al acestei Lunii pline este tensiunea dntre dorința noastră de libertate și aceea de siguranță și stabilitate. Staționarea în zona de confort ne-ar putea da un sentiment de dezamăgire, dar ieșirea din zona de confort ne poate duce la riscuri, așa că este nevoie de găsirea unui echilibru. Avem ocazia să luăm anumite decizii practice care să ne scoată din dileme, iar cei dragi ne ajută să clarificăm situații dificile.
Lună plină în Săgetător ne ajută să aplicăm idei, revelații, conștientizări pentru a demara proiecte noi, viziuni noi și îmbunătățiri, dar condiția este să ne mișcăm din loc pentru a le materializa.
Mai multe pe astropovești.ro.

CITEȘTE ȘI: ULTIMUL ROL. Maestrul Victor Rebengiuc și-a anunțat retragerea

 

Back To Top