Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 14 iunie
Categorie: Timp liber

 • Runa Magica ne anunță o zi frumoasă, cu prosperitate și eforturi încununate de succes, în care entuziasmul și stabilitatea se împletesc armonios.
• Sowilo este runa aducătoare de glorie, energie pozitivă, creștere, putere, activitate, fertilitate, sănătate.
• Runa Othala vizează moștenirile, strămoșii, casa și familia, dar și continuarea eforturilor pentru fructificarea bunurilor.


Începem ziua cu o rună pozitivă, benefică, echivalent al prosperității și al razelor soarelui, fiind considerată simbol al victoriei. Apariția ei într-un tiraj arată că, în acțiunile noastre, putem învinge ușor toate obstacolele, întrucât ne bucurăm de sprijinul ierarhiilor celeste. Simbol al fulgerului energiei divine, Sowilo exprimă victoria obținută prin acțiune, hotărâre și asigurată de o mare vitalitate. Avem forța necesară pentru depășirea obstacolelor și dificultăților în realizarea ideilor și dorințelor, întrucât ne bucurăm de sprijinul divin. Runa Sowilo ne asigură că avem entuziasm, generozitate, vindecare, mare putere de recuperare și vitalitate regăsită. De asemenea, ne putem aștepta la preluarea unei responsabilități importante sau la recunoașterea capacităților noastre.
A venit momentul să ne bucurăm de toate eforturile noastre, avem parte de mare noroc, mai ales în călătorii. Totuși, runa Sowilo ne avertizează, astăzi, să nu ne lăsăm înșelați de aparențe, nu tot ce este frumos este benefic pentru noi și există riscul de a fi mințiți sau înșelați.

CITEȘTE ȘI: Psihoterapeut Maria Diana Drăghici: Ce facem când o relație nu funcționează?

Este urmată de runa Othala, care are înțelesul de proprietate, țară, om, permanență, sinteză, moștenire, casă, simț de apartenență. Simbol al moștenirii strămoșilor noștri, Othala semnifică necesitatea continuării efortului susținut pentru stabilizarea și fructificarea patrimoniului, a bunurilor spirituale și materiale acumulate în timp. Este semnul stabilității și liniștei în gospodărie. Simbolul acestei rune este un conducător de grup înconjurat de oameni care îl ascultă. Runa spune că urmează o perioadă de prosperitate, succes financiar și echilibru în viața personală. Reușim să achiziționăm o nouă locuință sau să ne alegem un scop măreț pentru următoarea perioadă din viață. Othala arată că legăturile cu străbunii – materiale și spirituale – își vor face cât de curând simițite prezența și ei ne întind acum o mână de ajutor în situația cu care ne confruntăm. Problema este finalizată. Suntem recompensați pentru efortul depus fructificării calităților noastre personale și primim în moștenire fie bunuri materiale (imobiliare, funciare sau financiare), fie bunuri spirituale (cărți vechi, manuscrise, obiecte de artă, etc.).
Totuși, runa Othala ne avertizează, astăzi, că suntem blocați de prejudecăți, mentalități eronate preluate fără discernământ sau că aspectele eronate ale trecutului sunt cauzele situației cu care ne confruntăm acum. Sentimentele sau situațiile frustrante vor, de fapt, să ne atenționeze că a sosit momentul „tăierii cordonului ombilical” fie cu stilul de viață, fie cu mentalitățiile noastre rămase din trecut și care nu se mai potrivesc cu realitatea actuală. Othala este o rună benefică pentru achiziționarea de proprietăți și de loturi de teren, pentru a completa un proiect, pentru întărirea legăturilor familiale, dar și găsirea punctului de sprijin al existenței.
Sfatul runelor:
Suntem puși în gardă împotriva exceselor și a dorinței de a reuși prea repede. Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să nu confundăm entuziasmul cu impulsivitatea. Este o zi bună să învățăm să avem încredere în ceilalți și să ne exprimăm calitățile fără să urmărim ambiții nemăsurate. De asemenea, ar fi indicat să identificăm sursa temerilor și angoaselor noastre, pentru a putea elimina aspectele negative ale trecutului și pentru a evita acele tensiuni care pot denatura în conflicte. Rezolvările zilei cer schimbare de optică însoțită de multă răbdare și diplomație. Runa ne îndeamnă să ne rupem de ceea ce ne ține pe loc în trecut și să încercăm să avem spiritul liber.

 CITEȘTE ȘI: PICTURĂ: Gheorghe Mosorescu, despre „Universuri paralele”

Back To Top