Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

horoscop
Categorie: Timp liber

 • Astrele ne aduc, astăzi, energia necesară pentru a ne rezolva problemele restante cu noi înșine, pentru a scoate de sub preș gunoaiele interioare care ne stresează și a le elimina.
• Conjuncturile zilei ne ajută în clarificări și motivație, avem tendința de reînnoiri și fermitate pentru a ne vindeca rănile, curajul de a accepta adevărul și nu mai putem să ne ascundem de noi înșine.
• Deținem puterea să muncim mult, să dedicăm eforturi susținute pentru provocări solicitante și mentalul este pregătit pentru a evita exagerările periculoase ce pot duce la greșeli și accidente.


Berbec – Interes crescut pentru muncă, detalii și rigurozitate, astrele susțin voința și claritatea mentală, de evitat orice gând anxios referitor la sectorul financiar sau amoros.
Taur – Tendința de a lupta până în pânzele albe pentru adevăr și de a respecta toate regulile, conformare riguroasă la solicitările venite astăzi, oportunitatea de a îndrepta greșeli mai vechi.
Gemeni – Interes crescut pentru activitățile altora, astrele recomandă concentrarea pe propriile sarcini și încredere mai mare în sine, spor în muncă.
Rac – O zi dedicată relațiilor sociale, șanse de comunicare cu prieteni vechi sau persoane din trecut, sfaturi bune din partea persoanelor experimentate sau mai în vârstă.
Leu – Concentrare mare pe domeniul profesional, responsabilități onorate cu rigurozitate și o bună organizare, astrele avertizează asupra riscului de accidente sau întreruperi neprevăzute.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: THURISAZ și MANNAZ: Învingem agresivitatea prin colaborare

Fecioară – Clarificări cu fermitate ale relațiilor de orice fel, astrele recomandă exprimarea emoțiilor sincer, dar fără agresivitate, reevaluări pe termen lung ale situațiilor sentimentale.
Balanță – Astrele arată tendința de conservare a energiei, de a sta în casă departe de agitația zilnică, nevoia de odihnă și de apropiere afectivă mai mare de partener.
Scorpion – Nevoia de atenție mărită la detalii în acte și în transmiterea oricăror informații, astrele arată risc de erori sau confuzii în comunicare, clarificări alături de anturaj.
Săgetător – Preocupări financiare intense, astrele favorizează reorganizarea bugetului, negocierile și recomandă o diplomație crescută la locul de muncă.
Capricorn – Influențe ale astrelor în sectorul emoțional, tendința de exprimare mai mare a afecțiunii, clarificări ale relațiilor sentimentale și profesionale, aspirații morale înalte.

CITEȘTE ȘI: Cinci elevi ploieșteni premiați la un concurs de matematică în Bulgaria. Totul despre această performanță la Actualitatea LIVE, de la ora 17.00

Back To Top