Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 16 iunie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne prevestește o zi cu noroc chior, coincidențe fericite, dezvoltare lentă, dar sigură, evoluăm fiecare în ritmul nostru, ne regăsim echilibrul și stabilitatea.
• Perthro este runa renașterii, a magiei și a misterelor care ne oferă, astăzi, șanse noi, noroc și lucruri ciudate.
• Runa Ingwaz ne aduce stabilitate, creativitate, evoluție și creștere personală.

Runa Perthro reprezintă lucrurile ascunse, oculte, precum și capacitățile paranormale, fiind asociată magiei și misterelor, dar și norocului chior, jocurilor de șansă, coincidențelor fercite și situațiilor ciudate. În același context, runa poate indica o descoperire sau o revelație privitoare la un adevăr sau manifestarea capacităților paranormale native într-o situație de criză. Runa mai poate prezice un câștig neașteptat sau o surpriză. Perthro vine cu necesitatea unei autoanalize în fața unor amânări de scurtă durată sau întârzieri. Runa indică și capacitatea de a rezistă la stres ori necesitatea unui repaus între două momente agitate din viață. Perthro ne avertizează că de atitudinea noastră depind relațiile cu cei din jur, dar vom avea parte de schimbări pozitive de destin, apar noi motive de bucurie, surprize plăcute, distracție. Simbolul acestei rune este muzicianul.

CITEȘTE ȘI: Peste un milion de români riscă amenzi din cauza formularelor completate incorect la recensământ

În tradiția popoarelor scandinave, Perthro reprezenta un ghețar sau un râu înghețat care izvorăște din Niflheimr, fiind considerată un fel de înțelepciune a tuturor epocilor mitologice. Ca talisman, runa Perthro ne ajută în creație și în obținerea abilităților psihice.
Astăzi, ea este urmată de runa Ingwaz, runa pământului care indică munca, o bună productivitate, stabilitate, echilibru, legătură cu glia. Simbol al pietrei de hotar, Ingwaz anunță sfârșitul unui segment și începerea altuia, finalizarea unui capitol existențial și pragul unui nou start, sfârșitul unei faze mai vechi din viață și apariția unei etape inedite, dar care apare încet, în propriul ritm. Acesta este motivul pentru care runa Ingwaz ne spune, astăzi, să ducem la capăt proiectele începute mai demult, cu răbdare și perseverență. Materializarea scopurilor noastre se face cu un consum nervos și lucru cu lumea interioară, astfel încât, în proiectarea viitorului, să existe un echilibru între realitatea obiectivă și sufletul nostru. Ingwaz ne recomandă să nu întreprindem noi acțiuni, ci să ne concentrăm pe cele deja începute. Avem puterea și abilitatea de a depăși conflictele și certurile, să ne înarmăm cu precauție. Ingwaz este runa care semnifică o finalizare cu succes a unui proiect aflat în realizare, sau apropierea unui eveniment „piatră de hotar” în viața noastră: un parteneriat, căsătorie, nașterea unui copil, o nouă locuință sau un nou loc de muncă, o nouă afacere, ș.a.m.d..
Există un singur aspect negativ, legat de blestemul misticului: o persoană care se închide în lumea ei interioară ajunge să se izoleze de realitate și să se simtă singură și tristă, așa că astăzi nu este bine să ne ne retragem din fața provocărilor. Runa Ingwaz ne arată că evitarea unor etape sau detalii, nerăbdarea și forțarea demersului firesc al evoluției lucrurilor duc la eșec. Ca talisman, runa Ingwaz crește sănătatea generală, aduce echilibru, ne reconectează corpul, mintea și spiritul la realitate.
Sfatul runelor:
Runa Magica ne recomandă, astăzi, să nu începem planuri noi, ci să ne concentrăm pe finalizarea proiectelor deja începute. De asemenea, există riscul de a deveni dependenți de plăceri fizice, așa că ar fi bine să evităm excesele de orice fel și să ne ascultăm rațiunea. Suntem avertizați asupra unei tendințe de încăpățânare, ceea ce ar putea bloca șansele apărute sau chiar strica relațiile construite cu greu până acum. Să fim raționali, diplomați și înțelegători, astfel vom primi cu deschidere norocul zilei și ne vom găsi echilibrul.

CITEȘTE ȘI: CJ Prahova a prezentat strategia de dezvoltare pentru “Ținutul Vinului”

Back To Top