Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 18 iunie
Categorie: Timp liber

• Runa Magica ne prevestește o zi cu foarte multe realizări, care ne oferă claritate asupra unor situații confuze până acum, dar și bucurie, distracție, armonie.
• Berkana este runa feminității, a conceperii și a prosperității, care ne limpezește gândurile și proiectele.
• Runa Wunjo ne arată transformări în bine, motivații, plăceri și armonie, o stare de spirit bună.


Berkana însemna, pentru popoarele nordice, „mesteacăn”. Prin capacitatea acestui copac de a aduce fertilitatea, runa a fost asociată concepției, fertilității, sănătății, noilor începuturi, plinătății și clarității. Simbol al creșterii și al prosperității, runa Berkana exprimă posibilitatea atingerii unui rezultat concret, mai ales în viața familială sau sentimentală, după ce am parcurs un drum în mod lent și constant, fără intervenții bruște. Runa Berkana îndeamnă la blândețe, tandrețe și toleranță mai ales când se urmărește demararea unui proiect nou (copil, proiect, afacere, idei, creație, o nouă prietenie, o nouă dragoste, o căsătorie etc.) sau o finalizare fericită privind o anumită problemă. Ideea concepută pentru cazul respectiv va fi implementată în direcție corectă și benefică.
Berkana prevestește și nașterea unei relații pline de flăcări și pasiune. Runa simbolizează femeia, deci fertilitate și frumusețe. Se are în vedere feminitatea în toate ipostazele ei: fecioara, fiica, mama, sora, bunica. De asemenea, este o rună aducătoare de prosperitate.
Astăzi, runa Berkana ne avertizează asupra riscului de răsturnări de situație în ceea ce privește planurile noastre, pot apărea întârzieri sau stagnări temporare. Planurile inițiale se vor fructifica în viitorul apropiat, totul se află la început și rezultatul va fi în curând vizibil, dar condiția este să avem răbdarea și înțelegerea necesare. Berkana ne spune, azi, să fim atenți la ceea ce pare prea frumos, pentru că există riscul ca anumite persoane să ne înșele, așa că este nevoie să ne păstrăm limpezimea și individualitatea.

CITEȘTE ȘI: TEATRUL PLOIEȘTI. Ce vedem la „Toma Caragiu” în acest weekend?

Este urmată de runa Wunjo, a succesului, care ne aduce recunoaștere de realizări, veselie, iluminare, obținerea scopurilor, mulțumire sufletească. Runa Wunjo, pentru neamurile germanice, era runa bucuriei și a fericirii. Apariția ei într-un tiraj indică o rezolvare benefică a oricărei situații, cu atât mai mult atunci când apare în poziția ultimei rune din tiraj - care arată soluția. De asemenea, în compania altor rune, Wunjo trimite la conotație pozitivă a oricărei acțiuni sau stări.

Wunjo ne avertizează, astăzi, asupra evoluției greoaie a lucrurilor spre scopul nostru, existând posibilitatea de amânare a unor decizii. De asemenea, runa Wunjo ne spune, astăzi, să privim cu multă prudență toate noutățile survenite, pentru că unele persoane nu sunt sincere cu noi.
Totuși, Wunjo arată că avem forță psihică, inspirație divină, extaz, calea către țelul spiritual, victorie datorată tăriei de caracter. Ea ne aduce sănătate perfectă atât pentru noi, cât și pentru cei apropiați, ameliorări în toate domeniile de viață, recunoașterea eforturilor și armonie. Vedem cu claritate toate scoprurile noastre și nu ne lăsăm domnați de anxietate și provocări din partea unor persoane invidioase ori egoiste. În ultima poziție, runa Wunjo ne spune că parcurgem o fază de maturizare spirituală, care este garanția atingerii idealurilor noastre cele mai nobile. Să ne pregătim pentru transformări în viața noastră, care se vor solda cu un final fericit, cu victorie, schimbarea, însă, ne va consuma serios. Apariția runei Wunjo într-un tiraj asigură victoria.

Sfatul runelor:

Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să nu încercăm să grăbim evenimentele din jur și să nu disperăm, pentru că întotdeauna există o cale de rezolvare. Suntem puși în gardă împotriva anxietății, răbdarea este o forță care ne duce întotdeauna la succes, iar runele garantează un final de zi fericit. De asemenea, este nevoie să medităm la persoana care vrem să fim și să avem încredere în identitatea și valoarea noastră. Împlinirea speranțelor este aproape.

CITEȘTE ȘI: Ucraina reacționează după ce EBU a decis ca Eurovision 2023 să nu fie organizat de Kiev

Back To Top