Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 19 iunie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi cu provocări și dezvoltare inevitabilă, reușim să trecem cu bine peste dificultățile zilei, productivitatea va fi realizată cu răbdare, iar controlul conflictelor, cu mare tact.
• Jera este runa recoltei și a justiției, care aduce schimbare, întoarcere de ciclu, productivitate, mișcare, evoluție spirituală și intelectuală inevitabilă.
• Runa Eihwaz ne confirmă, astăzi, transformările, dar și depășirea situațiilor dificile, cu inițieri noi.


Runa Jera semnifică recompensa karmică, echivalentă proverbului românesc „după faptă și răsplată”. Din acest motiv, ea mai este denumită și „runa justiției”, indicând, în numeroase cazuri, ieșirea dintr-o dilemă cu ajutorul unui sprijin legal. Jera îndulcește prezicerea runelor cu semnificații negative, lăsându-ne o portiță de scăpare. Recompensa indicată de Jera se manifestă în realitate potrivit dictonului „toate lucrurile bune la timpul lor” sau, altfel spus, răsplata nu poate veni decât după îndelungate eforturi ori după fapte bune.
În mitologia nordică, runa reprezenta o punte între lumi, periculoasă pentru cei neinițiați, respectiv un fel de „cutia Pandorei”. Runa Jera era utilizată, de asemenea, în theurgie (magie albă care are puterea de a stăpâni și dirija elementele naturii), pentru alungarea grindinei de către magii comunităților.

CITEȘTE ȘI: Voucherele de vacanță emise în 2019 și 2020 mai pot fi utilizate doar până la 30 iunie

Astăzi, Jera ne avertizează asupra evenimentelor incontrolabile, asupra neprevăzutului, ne indică remodelare interioară și înnoire prin distrugerea vechiului. Mai semnifică un risc asumat și costisitor, o amânare sau întârzierea rezultatului scontat. Cu toate acestea, ea ne asigură asupra momentelor plăcute în cuplu sau de succes profesional. Recompensele vor fi rezultatul anturajului în care ne-am aflat, fie că a fost vorba de dragoste sau de relații în societate. Răbdarea și corectitudinea noastră vor fi răsplătite. Dacă nu rămânem onești cu noi înșine, s-ar putea să cădem în ilegalitate. Runa Jera ne spune că este necesară valorificarea spirituală a experienței interioare de până acum și capitularea în fața destinului pentru că dificultățile nu depind de noi.
Astăzi, runa Jera este urmată de Eihwaz, echivalentul Arborelui Vieții sau Cosmic, Yggdrasill, care își păstrează rădăcina în pământ și crengile în înaltul cerului și care susține întregul univers cu cele nouă lumi ale sale. Runa Eihwaz prevestește o creștere spirituală și intelectuală, dar pentru a învăța lucruri noi, este nevoie să ne îndepărtăm de rutină. Runa include semnificațiile de forță cosmică transformatoare a timpului, necesitate înțeleasă, răbdare, sinteza contrariilor.
Simbolul acestei rune indică o protecție divină pentru atingerea scopurilor noastre, ceea ce face ca și obstacolele sau întârzierile să poată fi exploatate în avantajul nostru. Ea ne spune, astăzi, că rezolvarea situațiilor conflictuale și depășirea dificultăților pot fi realizate numai pe bază de prevedere și perseverență în direcția cea bună. Runa Eihwaz ne mai spune că este o zi bună pentru rezolvarea unor probleme neglijate prea mult timp. Asigurarea că suntem pe calea cea bună pentru noi este sentimentul de eliberare și faptul că vom deveni mai flexibili în relațiile noastre.
Astăzi, runa Eihwaz ne arată soluția zilei: inițierea, conectarea la forțele divine, spiritualitatea, dar și precauția sporită în privința sănătății. Eihwaz ne avertizează că graba nejustificată în finalizarea unei acțiuni poate conduce la un eșec total. În ultima poziție, runa spune că urmează depășirea unei situații dificile, care apare pentru desăvârșirea noastră spirituală, mai ales pentru că scopurile noastre actuale sunt într-o contradicție cu necesitățile noastre reale. Surmontarea obstacolelor și traversarea crizei se realizează cu un mare consum nervos. Ca talisman, Eihwaz ne ajută în depășirea ușoară a unor dificultăți sau schimbări.
Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să fim precauți pentru că planurile făcute deja riscă să fie date peste cap de schimbări neașteptate, cauzate de probleme stringente și frustrări neprevăzute apărute în viața cotidiană. Avem nevoie de răbdare în fața amânărilor pentru că ele nu depind de noi, iar așteptarea o putem fructifica într-o perioadă de meditație. De asemenea, suntem sfătuiți să încercăm să ne plătim toate datoriile de onoare față de cei pe care i-am nedreptățit și să ne străduim să remediem, măcar parțial, consecințele actelor noastre greșite.

VEZI ȘI: Miniștrii din UE au picat de acord privind salariul minim european. Directiva ar însemna venituri mai mari pentru 1,5 milioane de români

Back To Top