Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 20 iunie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi în care învățăm abilitatea de a primi și de a oferi în același timp, urmată de testare ori succes obținut după eforturi susținute.
• Gebo este runa care ne aduce cadou, dragoste, căsătorie, relații, parteneriate, generozitate, neașteptat de mare noroc.
• Runa Hagalaz urmează, în ultima poziție, ca o concluzie a reușitei, dar după mari eforturi, constrângeri, întârzieri.


Runa Gebo simbolizează darul care aduce bucurie sufletească. Apariția ei este benefică în orice tiraj și îndulcește semnificațiile negative ale runelor din jur. De regulă, runa arată un parteneriat, fie că este vorba de relații afective, fie că este vorba de afaceri. Atunci când este interpretată ca răspuns la o problemă de natură afectivă, anunță că prietenia dintre un bărbat și o femeie se poate transforma într-o relație fericită de cuplu. În accepțiunea sa tradițională, runa are semnificația de dar cu conotații emoționale și mai poate reprezenta un cadou între îndrăgostiți, un suvenir simbolic, ori o sumă de bani sau un bun material mult așteptat. În vechile tradiții spirituale nordice, runa era un simbol al unui dar divin primit de aleșii zeilor, care putea consta și în înțelepciune sau chiar clarviziune.
Runa Gebo ne arată, astăzi, abilitatea de a primi și de a oferi în același timp, schimbul reciproc, relațiile armonioase, sacrificiul de sine, loialitatea. De asemenea, Gebo ne aduce carismă, extaz, cadouri, sprijin dezinteresat într-o acțiune soldată cu bune rezultate financiare, parteneriat în iubire sau afaceri. Este o perioadă în care generozitatea ne ajută să facem și să ni se facă bine. Vom primi cadouri frumoase, dar trebuie să ne supraveghem cheltuielile fiindcă putem deveni risipitori. Apariția runei Gebo într-un tiraj semnalează că problema pusă are conotații sau cauze afective. Deși indică o acțiune cu un mobil afectiv, runa poate indica și faptul că, în viitorul apropiat, anumite persoane din anturaj își vor dovedi generozitatea față de noi. Runa Gebo ne arată că urmează o perioadă de pace sufletească și securitate materială și ne ajută la întărirea legăturilor cu ceilalți.

CITEȘTE ȘI: Săptămâna emoțiilor, la Bacalaureat. Astăzi încep probele scrise

Astăzi, Gebo este urmată de runa Hagalaz, simbol de distrugere, distrugere, dezastru, ștergere, lecție karmică, schimbare drastică, pierdere bruscă, încercare grea, testare. Semnificația runei Hagalaz, pentru popoarele germanice, era aceea de „grindină”, ca o reprezentare concretă a forțelor elementare care scapă controlului uman și a căror manifestare este stihinică. De aceea, interpretările date lui Hagalaz includ întotdeauna ideea de constrângere, limitare, sau de întârziere, în cel mai bun caz. De multe ori, într-un tiraj, runa indică faptul că viitorul nostrum este guvernat de forța destinului sau depinde întru totul de altcineva. Acest „altcineva” este, de obicei, un reprezentant al autorităților pe care nu îl cunoaștem și care ne influențează soarta în mod decisiv, dar detașat, uneori prin intermediul unei comunicări oficiale. În tradiția spirituală scandinavă, runa semnifica obstacolul inițiatic care trebuia depășit de eroul popular pentru a deveni inițiat în secretele magiei.
În cazul în care Hagalaz însoțește rune cu semnificații predominant pozitive, cum este Gebo, ea trimite, în cel mai bun caz, la un succes obținut după eforturi susținute. Putem valoriza, astăzi, întreruperile și întârzierile, transformându-le în perioade pentru introspecție și meditație, în vederea accelerării evoluției spirituale. Runa Hagalaz ne indică, însă, speranță, sprijin la nevoie, efect transformator, putere de refacere fizică și psihică, creativitate intelectuală și artistică, pentru că ea este și simbolul potențialului creator și al depășirii cu succes a obstacolelor. Hagalaz este runa schimbării, care ne ajută să scăpăm de proaste obiceiuri și influențe negative.
Runa Hagalaz este și un semn de protecție, pentru că semnificația ei este și de sprijin la necaz, „lumina de la capătul tunelului”, un răgaz pentru recuperarea forțelor, o conjunctură favorabilă pentru a începe o nouă relație amoroasă, dar și creativitate concretizată într-o operă artistică, inspirată de iubire. În ultima poziție, runa Hagalaz ne spune să fim optimiști deoarece apar primele rezultate concrete ale eforturilor noastre. Dacă, totuși, evenimentele par adverse, este un prilej favorabil pentru deschiderea spre noi orientări și experiențe spirituale.
Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să ne urmăm intuiția și nu vom regreta! Să ne gândim mai întâi la cei dragi și abia apoi la interesele personale, să nu ezităm în a-i ajuta și a-i proteja pe cei dragi pentru că de aici vine succesul zilei. Toate contactele sociale ne sunt folositoare, suntem pe drumul cel bun, așa că trebuie să perseverăm. În dragoste, ne așteaptă momente fericite. Este o zi în care ar fi bine să avem grijă ca transformarea prin care trecem să fie doar spre binele nostru, să ne păstrăm calitățile și să lucrăm asupra defectelor care putea să ne îndepărteze de oamenii apropiați. Este momentul să deschidem ochii, să vedem realitatea care ne înconjoară și ce am putea să facem să ne îmbunătățim viața. Nu în ultimul rând, începem să simțim cum putem controla conflictele, agitația și armonizăm situațiile tensionate.

CITEȘTE ȘI: CM NATAȚIE | David Popovici s-a calificat în finala de 200 de metri liberi, cu un nou record mondial la juniori

Back To Top