horoscop
Categorie: Timp liber

 

• Începem o săptămână importantă, cu Solstițiul de vară și Sânzienele, în care astrele ne susțin cu energie de armonie și grație, înclinații spre creativitate, frumos și recunoștință.
• Drumurile ni se deschid cu eleganță și ne aduc oportunități, entuziasm și aventuri.
• Astrele ne sfătuiesc să nu stăm prea mult pe gânduri, să nu ne pierdem în planuri și detalii, ci să depășim rutina, abordând altfel decât până acum provocările. Să vedem cum este aspectată fiecare zodie.

Berbec – Astrele recomandă discreție și eleganță în acțiuni, de evitat eforturile fizice și psihice susținute, nevoia de a încetini ritmul și de a vedea esența unor situații, pentru viitor.
Taur – Relații favorizate și comunicare frumoasă, oportunități de noi colaborări sau parteneriate, de evitat graba în decizii și concluziile pripite.
Gemeni – Prudență sporită în relațiile cu șefii și autoritățile, responsabilitate mai mare la muncă, schimbări profesionale, nevoia de concentrare mai mare.
Rac – Astrele favorizează creativitatea și planificările intelectuale, studiul, comunicarea ideilor, nevoia de relaxare alături de anturaj de înaltă calitate.
Leu – Eliberare de datorii, prudență în cheltuieli exitând tendința de risipă, astrele favorizează relațiile familiale și rezolvările domestice.
Fecioară – De evitat disputele și critica la adresa celorlalți pe tot parcursul zilei, tendința de comunicare sterilă, de evitat judecarea celor din jur.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: GEBO ȘI HAGALAZ – Generozitate și încercări

Balanță – Agitație în sfera profesională, astrele recomandă încrederea mai mare în forțele proprii, risc de probleme digestive, de evitat investigațiile medicale pentru că există risc de erori.
Scorpion – Intuiție foarte bună, aprecierea celor din jur, momente plăcute și distractive alături de cei dragi, astrele susțin activitățile relaxante.
Săgetător – Solicitări profesionale și personale, nevoia de retragere din tumultul de responsabilități, astrele arată risc de discuții contradictorii, așa că este nevoie de multă diplomație și bunăvoință.
Capricorn – Comunicare bună cu anturajul, clarificări profesionale și sociale, astrele recomandă prudență în judecarea celor din jur și în dezvăluiri, călătorii scurte cu surprize plăcute.
Vărsător – Rezolvări financiare, reevaluări ale relațiilor profesionale, astrele susțin echilibrarea eforturilor și claritatea în gândire.
Pești – Tendința de planificare a unor acțiuni pe termen lung și de comunicare cu persoane elevate în gândire, astrele favorizează rezolvările problemelor restante și reînnoirea personală.

CITEȘTE ȘI: ARTĂ LA PLOIEȘTI. Începe Tabăra Națională de Creație Plastică „Dan Platon”

Back To Top