Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 22 iunie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne prevestește o zi cu multă energie, avem protecție divină și entuziasm pe care îl direcționăm cu voință, îndrăzneală și vitalitate.
• Kenaz este runa cunoașterii, a focului, a înțelepciunii și a experienței, care ne dă forța necesară pentru a ne mișca pentru scopurile noastre.
• Runa Elhaz ne confirmă tendința de a ne deplasa, lucrul în echipă și parteneratele, dar ne avertizează asupra impulsivității și a fricilor de nou.

Runa Kenaz este o rună deosebit de benefică, fiind un indicator al puterii, energiei și forței. Pentru popoarele nordice, Kenaz simboliza elementul foc și căldura inimii, era ca o torță în întuneric și aducea înțelepciune, vedere interioară, soluție la o problemă, creativitate, inspirație, iluminare. În tradiția scandinavă, runa desemna o forță protectoare și era folosită pentru a conferi puteri magice, vitalitate, era un „port-bonheur” și un semn al victoriei. Din punct de vedere ezoteric, Kenaz este runa care asigură legătura dintre patronii spirituali și ființa umană. Apariția ei într-un tiraj este de bun augur întrucât, indiferent de obstacolele și problemele cărora trebuie să le facem față, runa indică o protecție divină și o perioadă de serenitate, ce constituie un răgaz binevenit. În general, runa anunță o serie de întâmplări benefice, atât de natură materială, cât și spirituală, care ne vor deschide noi orizonturi și oportunități.
Kenaz ne anunță o schimbare providențială, stăruință în bine, voință, protecție din partea unui prieten influent, fie la slujbă, fie în încercările existențiale prin care trecem. Creativitate, lumină, energie, poftă de viață: iată ce prevestește această rună. Avem o bună înțelegere a lumii și a universului care ne înconjoară și reușim să transmitem ideile noastre mai departe.

CTEȘTE ȘI: VIDEO NEWS – Vernisajul expoziției personale de fotografie a Alteței Sale Regale Principesa Sofia, la Palatul Elisabeta

Kenaz poate semnifica posibilitatea începerii unei noi relații sentimentale, dar și actul creator în domeniul ideilor și al artei. Simbolul runei este artistul, așa că actul creator nu vine fără provocări: facem eforturi pentru beneficiul celorlalți, există riscuri în parteneriate și asocieri dubioase, dar suntem avertizați la timp asupra lor, este momentul să ne desprindem de trecut și să începem proiecte noi. Astăzi, Kenaz ne avertizează să fim atenți la ofertele care apar, pentru că ar putea să ascundă subtilități din cauza cărora trebuie refuzate.
Kenaz este o rună protectoare, deosebit de benefică, apariția ei într-un tiraj indicând protecția acordată de divinitate împotriva vreunei capcane, iar succesul nostru este asigurat. Ca talisman, Kenaz ne ajută pentru inspirații creative în studiu, fertilitate, pentru tratarea anxietății și depresiilor nervoase.
Astăzi, ea este urmată de Elhaz, care ne indică transportare, mișcare, energie, putere, comunicare, voință, îndrăzneală. Simbol al progresului, tranziției și schimbării anticipate, runa Elhaz evocă evoluția, deplasările, mutările spre bine și cere o deschidere veritabilă de spirit, de obicei printr-un început subit, neașteptat. Runa anunță o dezvoltare gradată, un progres constant și sigur însoțit de armonie. Avansăm împreună cu anturajul apropiat, respectând individualitatea fiecăruia. De asemenea, runa Elhaz poate indica o persoană care ne va oferi o mână de ajutor prin judecata sa corectă în problema avută sau ivirea unei asocieri fructuoase. Totodată, Elhaz ne avertizează că există riscul unor pericole neașteptate pe care va trebui să le evităm cu istețime.
Sfatul runelor:
În afaceri, putem miza pe norocul nostru, Runa Magica ne asigură că vom fi avertizați la timp de intuiția proprie sau de prieteni, în cazul apariției unui pericol iminent. Pe de altă parte, suntem puși în gardă împotriva agitației mentale și fizice, ne confruntăm cu scopuri multiple și dispersate, dorim să fugim din fața dificultăților. Să ne controlăm emoțiile pentru că ne aflăm pe o cale nouă și frica nu face decât să ne încurce. Să ne folosim rațiunea ca să controlăm dificultățile și să nu uităm că există soluții pentru orice. Astăzi, există și posibilitatea unor deplasări cu agitație și frustrări, dar nu este cazul să intervenim în schimbările care au loc, pentru că intervențiile noastre ar putea complica situația. Să fim precauți și să verificăm fiecare provocare înainte că aceasta să ne afecteze fizic și psihic.

CITEȘTE ȘI: ROCCAS II. Mii de prahoveni primesc teste gratuite pentru depistarea riscului de cancer colorectal. Categoriile de beneficiari.

Back To Top