Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 23 iunie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne anunță o zi calmă, cu echilibru interior, cu productivitate și satisfacții, dar și cu fructificarea bunurilor spirituale și materiale obținute în timp.
• Dagaz este runa care simbolizează ziua, lumina, fericirea, satisfacția, împlinirea.
• Runa Othala ne indică energii de stabilitate, vom reuși să valorizăm ceea ce am moștenit, să folosim spre binele nostru ceea ce deținem de la strămoși, alimentându-ne simțul de apartenență.


Runa Dagaz echilibrează masculinul, femininul și cele patru elemente. Ea face legătura la natura cerească a lumii, reprezintă armonia cu mediul înconjurător și infinitul. Simbol al soarelui de primăvară ce determină creșterea și înflorirea, Dagaz reprezintă o dezvoltare favorabilă, pe deplin consimțită, însoțită de entuziasm și speranță. Este runa ce semnifică ziua, ieșirea din întuneric la lumină. Pe de o parte, Dagaz arată o înțelepciune fără vârstă și o transformare spirituală. Pe de altă parte, runa avertizează asupra unor probleme care ne aduc întârzieri. Runa Dagaz semnifică lumina care urmează întunericului, prosperitatea, mărirea, sănătatea recăpătată, triumful asupra situației potrivnice. Într-un mod lent, dar sigur, forțele noastre cresc, dorințele se clarifică, dar decisivă este, însă, propria noastră atitudine.

CITEȘTE ȘI: Document. Primarul Ploieștiului se însoară pe 30 iunie

Posibilitățile de rezolvare se înmulțesc și ne vin în întâmpinare, scoțând la lumină o altă fațetă a noastră, resurse lăuntrice necunoscute sau neexploatate până acum. Simbolul acestei rune este persoana care caută. Dagaz ne spune că umbra începe să coboare și situațiile ce ni se păreau până acum confuze încep să devină mai clare, dar modalitățile de rezolvare nu sunt nici pe jumătate eficiente și este mai înțelept să așteptăm cu răbdare. Ca talisman, runa Dagaz aduce rezultate pozitive în orice domeniu.
Astăzi, ea este urmată de runa Othala, care semnifică proprietatea, țara, dar și permanența, sinteza, moștenirea, casa și simțul de apartenență. Simbol al moștenirii strămoșilor noștri, Othala ne arată necesitatea continuării efortului susținut pentru stabilizarea și fructificarea patrimoniului, a bunurilor spirituale și materiale acumulate în timp. Este semnul stabilității și liniștei în gospodărie. Simbolul acestei rune este un conducător de grup înconjurat de oameni care îl ascultă. Runa indică faptul că urmează o perioadă de prosperitate, succes financiar și echilibru în viața personală. Reușim să achiziționăm o nouă locuință sau să ne alegem un scop măreț pentru următoarea perioadă din viață. Runa spune, astăzi, că legăturile cu străbunii, materiale și spiritual, își vor face cât de curând simțite prezența și ei ne întind acum o mână de ajutor în situația cu care ne confruntăm. Problema este finalizată. Sunteți recompensați pentru efortul depus fructificării calităților personale și primim în moștenire fie bunuri materiale (imobiliare, funciare sau financiare), fie bunuri spirituale (cărți vechi, manuscrise, obiecte de artă, etc.). În același timp, sentimentele sau situațiile frustrante vor, de fapt, să ne atenționeze că a sosit momentul schimbării unor mentalități care ne încurcă și să avem spiritul liber.
Ca talisman, Othala ne ajută la achiziționarea de proprietăți, pentru a completa un proiect, pentru întărirea legăturilor familiale, dar și găsirea punctului de sprijin al existenței.
Sfatul runelor:
Runa Magica ne avertizează, astăzi, asupra unei tendințe de grabă și de a ne minți singuri. Contraziceri sau schimbări pot să ne pună într-o situație inconfortabilă. Să fim sinceri, dar și prudenți totodată, pentru că va trebui să profităm de oportunitățile care se ivesc și pe care este bine să le abordăm cu seninătate și atitudine pozitivă. Ne aflăm în pragul unei înnoiri, al unei ameliorări, cu condiția să ne înlăturăm îndoielile și ezitările. De asemenea, este bine să fim atenți la aspectele negative ale trecutului, sursa temerilor, angoaselor și tensiunilor ce pot denatura în conflicte. Rezolvarea situațiilor tensionate cere schimbare de optică însoțită de multă răbdare și diplomație.

 CITEȘTE ȘI: IMAGOCOSTUM. De Sânziene, celebrăm costumul etnic românesc, cu Iraida Florea

Back To Top