Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 25 iunie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne prevestește o zi a transformărilor, atât în plan intelectual, cât și în plan concret, o zi în care este nevoie să avem răbdare cu noi înșine și să ne ajustăm comportamentul față de cei din jur.
• Eihwaz este runa inițierilor, a schimbărilor de sens, ea ne conectează direct la forța divină.
• Runa Perthro este simbolul de șansă, noroc, coincidențele fericite și lucruri ciudate.


Eihwaz este magia înțeleasă ca artă. Simbolul acestei rune este Arborele Cosmic, Copacul Vieții, Yggdrasill, care, în mitologia nordică, susține întregul univers cu cele nouă lumi ale sale și care își păstrează rădăcina în pământ și crengile în înaltul cerului. Eihwaz prevestește o creștere spirituală și intelectuală. Pentru a învăța lucruri noi, astăzi este cazul să ne îndepărtăm de rutină și să încercăm mai multe lucruri noi, astfel ne vom simți mai flexibili și eliberați de constrângeri. Runa Eihwaz indică o protecție divină pentru atingerea scopurilor noastre, ceea ce face ca și obstacolele sau întârzierile să poată fi exploatate în avantajul nostru. Astăzi, runa arată o rezolvare a unei situații conflictuale, iar dificultățile pot fi depășite numai pe bază de prevedere și perseverență în direcția cea bună. Alăturată unor rune care indică o mutație în bine, cum este Perthro, această rună poate semnifica și rezolvarea unor probleme neglijate prea mult timp.

CITEȘTE ȘI: Mai multe zile de concediu pentru români. Directivele UE schimbă Codul muncii

Eihwaz ne orientează, astăzi, asupra forței cosmice transformatoare a timpului, asupra necesității înțelese, ne indică nevoia de răbdare și sinteză a contrariilor, arătându-ne clar și impulsul care determină o acțiune sau o dorință. Runa Eihwaz ne spune că graba nejustificată în finalizarea unei acțiuni poate conduce la un eșec total. Este momentul să ne plătim datoriile de onoare față de cei pe care i-am nedreptățit și să încercăm să remediem măcar parțial consecințele acțiunilor noastre. Ca talisman, runa Eihwaz ne dă putere, ajutor în comunicare și ușurează o schimbare de viață.
Astăzi, ea este urmată de Perthro, ale cărei înțelesuri sunt acelea de mister, noroc chior, coincidențe fericite și lucruri ciudate. Runa Perthro reprezintă lucrurile ascunse, oculte, precum și capacitățile paranormale, fiind asociată magiei și misterelor. Ea ne poate indica o descoperire sau o revelație privitoare la un adevăr sau manifestarea capacităților paranormale native într-o situație de criză. Runa mai poate prezice un câștig neașteptat sau o surpriză. Totuși, ea semnifică schimbări pozitive de destin, apar noi motive de bucurie, surprize plăcute și noroc. Simbolul acestei rune este muzicianul. Totodată, Perthro ne anunță un repaus între două momente agitate în viață, dar și riscul de resentimente dacă nu ne stăpânim comportamentul și nu ținem seama de avertismentele primite din jur. Astăzi, în ultima poziție, Perthro ne spune că este bine să ne pregătim pentru unele schimbări importante care vor avea loc în curând, în căminul nostru.

Sfatul runelor:
Răbdare, întrucât ne mai așteaptă o importantă amânare, determinată de dificultăți insurmontabile în prezent! Runa Magica ne spune că un răgaz de meditație ajută mult, atât în plan psihic și spiritual, cât și în ceea ce privește sănătatea fizică. Suntem sfătuiți să manifestăm precauție sporită la provocările zilei, să evităm excesele, dependențele, acțiunile impulsive și să amânăm deciziile majore pentru momente favorabile.

CITEȘTE ȘI: Ordinul privind distribuirea pastilelor de iodură de potasiu, în Monitorul Oficial. Vezi lista farmaciilor

Back To Top