Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 26 iunie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi cu energie pozitivă, cu succes, glorie, creștere, putere, activitate, sănătate, toate acestea în cadrul familiei sau alături de cei dragi.
• Sowilo este runa victoriei care ne aduce puterea de a trece peste toate provocările și peste toate greutățile.
• Runa Othala ne simbolul strămoșior, al moștenirii, al casei care se umple, astăzi, de armonie și lumină.


Runa Sowilo reprezintă fulgerul energiei divine sau razele solare. Apariția ei într-un tiraj arată că, în acțiunile noastre, putem învinge ușor toate obstacolele, întrucât ne bucurăm de sprijinul ierarhiilor celeste. Sowilo exprimă victoria obținută prin acțiune, hotărâre și asigurată de o mare vitalitate. Există forța necesară pentru depășirea dificultăților în realizarea ideilor și dorințelor, avem entuziasm, generozitate, vindecare, mare putere de recuperare și vitalitate regăsită. De asemenea, ne putem aștepta la preluarea unei responsabilități importante sau la recunoașterea capacităților noastre.
Deși suntem obosiți și avem nevoie de relaxare, am reușit să depunem toate forturile pentru a ne atinge scopurile, iar Sowilo ne arată că am ajuns la rezultatele pe care le doream, așa că a venit timpul să ne bucurăm de ele. Runa Sowilo ne arată că suntem însoțiți de noroc, dar nu este cazul să ne lăsăm înșelați de aparențe, pentru că ceea ce pare prea frumos ar putea să nu fie adevărat și riscăm să fim mințiți sau înșelați.

CITEȘTE ȘI: Alertă meteo pentru 25 de județe! Cantitățile de precipitații vor atinge 40 l/mp

Astăzi, runa Othala ne dă siguranță, stabilitate, ne aduce în armonia căminului nostru și ne asigură simțul de apartenență la familia reunită. Othala este simbolul moștenirii valorilor de la strămoșii noștri, și ne arată necesitatea continuării efortului susținut pentru stabilizarea și fructificarea patrimoniului, a bunurilor spirituale și materiale acumulate în timp. Este semnul stabilității și al liniștei în gospodărie. Simbolul acestei rune este un conducător de grup înconjurat de oameni care îl ascultă.
Runa Othala ne spune că urmează o perioadă de prosperitate, succes financiar și echilibru în viața personală. Ne alegem un scop măreț pentru următoarea perioadă din viață, iar legăturile cu străbunii – materiale și spirituale – își vor face cât de curând simițite prezența și ei ne întind acum o mână de ajutor dacă ne confruntăm cu dificultăți. Runa Othala ne confirmă, astăzi, ceea ce aduce Sowilo: suntem recompensați pentru efortul depus fructificării calităților noastre personale și primim în moștenire fie bunuri materiale (imobiliare, funciare sau financiare), fie bunuri spirituale (cărți vechi, manuscrise, obiecte de artă, etc.).
Totuși, Othala ne avertizează asupra comportamentului nostru care trebuie să fie, astăzi, foarte blând și diplomatic, dar ni se cere și flexiblitate în gândire pentru că există posibilitatea să ne schimbăm mentalitățile învechite. Runa Othala ne ajută să ne găsim punctul de sprijin al existenței.
Sfatul runelor:
Suntem puși în gardă împotriva exceselor și a dorinței de a reuși prea repede. Runa Magica ne avertizează să nu confundăm entuziasmul cu impulsivitatea. Este o zi în care învățăm să avem încredere în ceilalți și să ne exprimăm calitățile fără să urmărim ambiții nemăsurate. Sursa temerilor noastre se află în trecut, iar situațiile frustrante, angoasele și tensiunile pot denatura în conflicte dacă nu suntem deschiși, sinceri și dacă nu dăm dovadă de răbdare și diplomație. Să ne bucurăm de liniștea căminului și să aducem armonie și bucurie celor de lângă noi.

CITEȘTE ȘI: Mircea Geoană: “Anticipăm un război de lungă durată în Ucraina. Nu vedem condiţii pentru o soluţionare politică în termen scurt”

Back To Top