astrele
Categorie: Timp liber

 

• Astrele ne oferă, astăzi, o energie bună pentru relaționare, pentru comunicarea cu cei apropiați și pentru inițiative armonioase în familie.
• Deși avem o agitație la nivel mental, nu ducem lipsă de inspirație și de organizare, așa că putem aduce clarificări în raporturile cu anturajul, suntem predispuși la învățare și citire, înțelegem rapid situațiile din jurul nostru.
• Astrele ne sfătuiesc, astăzi, să fim cu băgare de seamă la provocări și la atenția solicitată de cei din jur, pentru că deciziile zilei ar putea avea urmări pe termen lung, iar evenimentele zilei s-ar putea precipita. Să aflăm cum este influențată fiecare zodie.

Berbec – Astrele recomandă evitarea îngrijorărilor legate de finanțe, frustrările vin din grijă excesivă care nu trebuie alimentată, concentrare mai mare pe încrederea în sine, soluții inedite la probleme.
Taur – Clarificări în planurile de viitor, rezolvări ingenioase la probleme care durează de mult timp, de evitat răspunsurile impulsive la provocările care vin din partea celor dragi.
Gemeni – Fluctuații importante în energia vitală și sănătate, astrele recomandă odihna mentală și fizică, limpezirea interioară, dieta și relaxarea.
Rac – Agitație în sfera socială, solicitări multiple din partea anturajului, astrele atrag atenția asupra riscului de pierdere în detalii, de evitat dezvăluirile față de cei din jur.
Leu – Provocări din partea anturajului, astrele susțin rezolvările domestice, nevoia de modestie și flexibilitate față de opiniile familiei.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: SOWILO și OTHALA – Energie pozitivă în familie

Fecioară – Tensiuni interioare și tendința de pesimism, de evitat îngrijorările inutile și agitația mentală, nevoia de odihnă în mijlocul familiei.
Balanță – Astrele avertizează asupra frământărilor sufletești, risipa nu este recomandată, nevoia de clarificări în familie și în anturaj.
Scorpion – Nevoia de confirmări din partea anturajului, astrele favorizează limpezirea unor relații care stau sub semnul îndoielii, de evitat provocările verbale cu persoanele din jur.
Săgetător – Rezolvări multiple acasă, atenție mărită la sănătate, astrele avertizează asupra exceselor fizice, de evitat eforturile mari.
Capricorn – Risc de critici și reproșuri din partea familiei, astrele recomandă evitarea reacțiilor impulsive la adresa celor dragi, nevoia de a vedea situațiile în ansamblu pentru relaxarea conflictelor.
Vărsător – Discuții în familie asupra bugetului, astrele susțin organizarea și planificarea bunurilor pe termen lung, de evitat mofturile și cheltuielile nejustificate.
Pești – Astrele susțin comunicarea cu cei dragi, nevoia de prudență în relații din afara familiei, de evitat preluarea problemelor altora și a responsabilităților din jur.

CITEȘTE ȘI: ANAF anunță controale masive. Sunt vizați peste 500 000 de români care și-au cumpărat case și mașini

 

Back To Top