Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 27 iunie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne indică o zi foarte bună, în care bunăstarea își face loc în viața noastră și ne exprimăm toate calitățile pentru a reuși să trecem de provocările zilei cu succes.
• Fehu este runa prosperității materiale, a armonizării cu nevoile fizice și financiare, ne aduce autocontrol și echilibru, dar ne imprimă și o modalitate de acțiune blândă, armonioasă.
• Runa Sowilo ne confirmă victoriile de pe parcursul zilei, creștem, ne dezvoltăm interior și ajungem chiar la o perioadă de respiro și vindecare pe toate planurile.

Înțelesul divinator al rune Fehu este acela de prosperitate, bani, bunăstare, armonizare cu nevoile fizice și financiare, scopuri, promovare, autocontrol, echilibrare. Fehu are două aspecte: realitatea de zi cu zi a vieții și catalizatorul ce ne propulsează dincolo de scopuri. El este ceea ceea ce noi căutăm, dar și casa noastră. Fehu ne reamintește că noi trebuie să ne asigurăm fizic și psihic împotriva provocărilor zilnice, ne aduce cu blândețe la realitate și nu ne lasă să suferim după lucrurile imposibil de obținut.
Runa Fehu se referă la câștigul material, dar, în plan superior, reprezintă și calitățile noastre morale. Semnificația cea mai des întâlnită pentru Fehu este aceea a prosperității dobândite prin hărnicie și răbdare, datorită eforturilor susținute. Deși initial, la popoarele nordice, Fehu reprezenta gospodăria înstărită, acest sens a cunoscut un proces de abstractizare, ajungând să semnifice mai întâi averea, în general, și, ulterior, un om de caracter, care își câștigă bunăstarea prin muncă cinstită. Este importantă mai cu seamă vestea bună pe care o dă apariția runei într-un tiraj, în cazul în care traversăm o perioadă de austeritate financiară. Runa arată că se apropie zile de prosperitate! Acestea pot consta fie în șansa unei cariere mai bine plătite, fie într-o investiție financiară care produce rezultatele scontate, fie din răsplată pentru munca prestată anterior. Astăzi, runa Fehu ne încurajează și ne asigură că tot ce ne dorim acum se realizează cu ușurință, vom putea să prosperăm financiar și să obținem tot ce ne dorim. Este momentul să ne urmăm visurile, dar să nu uităm să-i ajutăm și pe ceilalți, dacă au nevoie de noi. Cu cât mai mult bine vom face, cu atât vom primi mai mult înapoi.

CITEȘTE ȘI: Clasa din Ploiești cu 16 note de 10, la Evaluarea Națională 2022

Runa Fehu ne prevestește un câștig material (sub orice formă), previzibil, și dobândit prin munca noastră, stabilitate financiară. Apar noi posibilități financiare sau începem fie o carieră nouă și profitabilă, fie o afacere rentabilă.
Ca o confirmare, astăzi, Fehu este urmată de runa Sowilo, care semnifică succesul, gloria, energia pozitivă, creșterea, puterea, activitatea, fertilitatea, sănătatea. Runa Sowilo este benefică, fiind considerată runa victoriei, ce reprezintă fulgerul energiei divine sau razele solare. Apariția ei într-un tiraj arată că, în acțiunile noastre, vom putea învinge ușor toate obstacolele, întrucât ne bucurăm de sprijinul ierarhiilor celeste. Runa exprimă victoria obținută prin acțiune, hotărâre și asigurată de o mare vitalitate. Există forța necesară pentru depășirea obstacolelor și dificultăților în realizarea ideilor și dorințelor. Astăzi, avem entuziasm, generozitate, vindecare, mare putere de recuperare și vitalitate regăsită. De asemenea, ne putem aștepta la preluarea unei responsabilități importante sau la recunoașterea capacităților noastre. Avem parte de noroc și ne aflăm în momentul în care culegem roadele eforturilor noastre. A venit timpul să ne încărcăm bateriile după o perioadă grea.
Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește să perseverăm în activitățile începute deoarece va urma un câștig material substanțial. Totuși, să nu ne întindem mai mult decât ne ține plapuma, să evităm lăcomia și să nu ne abatem de la căile cinstite care ne-au adus realizări. Suntem puși în gardă împotriva exceselor și a dorinței de a reuși prea repede. Astăzi, să nu confundăm entuziasmul cu impulsivitatea. Învățăm să ne exprimăm calitățile fără să urmărim ambiții nemăsurate, suntem atenți la propriile obiective, nu ne lăsăm acaparați de problemele celorlalți și nu ne lăsăm înșelați de aparențe. Runa Magica ne mai avertizează, astăzi, că surmenajul a atins cote mari, așa că este nevoie de o relaxare pentru a ne păstra sănătatea.

CITEȘTE ȘI: Edwin Petrea, bilanțul lunii iunie: o nouă centură la Kempo K1 și o medalie de aur la box

Back To Top