Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 28 iunie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica aduce, astăzi, avertizări asupra unor schimbări drastice în gândire, dar și în relațiile sociale, există riscul de crize, testări, încercări care vor putea fi depășite numai prin generozitate, omenie, comunitate.
• Hagalaz este runa distrugerii, care ne ajută în renunțarea la vicii și la elementele distructive din viața noastră, însă ne aduce și lumina într-o situație dificilă, un răgaz după eforturi.
• Runa Mannaz reprezintă relațiile sociale, sentimentele de umanitate, prietenie, generozitate, dar și conștiința de sine.


Semnificația runei Hagalaz, pentru popoarele germanice, era aceea de „grindină”, ca o reprezentare concretă a forțelor elementare care scapă controlului uman și a căror manifestare este stihinică. De aceea, interpretările date lui Hagalaz includ întotdeauna ideea de constrângere, limitare, sau de întârziere, în cel mai bun caz. Runa indică faptul că viitorul nostru este guvernat de forța destinului sau depinde de altcineva, un reprezentant al autorităților pe care nu îl cunoaștem și care ne influențează soarta în mod decisiv, dar detașat, uneori prin intermediul unei comunicări oficiale. În cazul în care Hagalaz însoțește rune cu semnificații predominant pozitive, aceasta trimite la un succes obținut după eforturi susținute. Hagalaz nu ne aduce vești prea bune, însă putem valoriza întârzierile în momente de introspecție și meditație, pentru înțelegerea ma bună a situațiilor prin care trecem. În tradiția spirituală scandinavă, runa mai semnifica obstacolul inițiatic care trebuia depășit de eroul popular pentru a deveni inițiat în secretele magiei.

CITEȘTE ȘI: Ploieștenii de la InfO(1)Robotics merg iar în SUA, la una dintre cele mai mari competiții de Robotică

Totuși, Hagalaz vine cu speranță, sprijin la nevoie, efect transformator, putere de refacere fizică și psihică, creativitate intelectuală și artistică, relație afectivă trainică. Aceasta este runa schimbării, care ne ajută să scăpăm de proaste obiceiuri și influențe negative. Să deschidem ochii și să vedem realitatea care ne înconjoară și ce am putea să facem pentru a ne îmbunătăți viața. Nu în ultimul rând, începem să simțim cum putem controla conflictele și agitația și să îi împăcăm pe toți.
Astăzi, runa Hagalaz ne sfătuiește să avem grijă la schimbări și să fim atenți la șansele providențiale care nu ne așteaptă mult timp. Runa indică și un mare potențial creativ de care ne-am putea folosi atunci când este nevoie să ieșim din situații dificile. Ca talisman, Hagalaz ne ajută la îndepărtarea influențelor nedorite, ruperea învățăturilor distructive, ideea distrugerii vechiului pentru creșterea noului.
Este urmată de runa Mannaz ne aduce în atenție omenirea și umanitatea, referindu-se la comunitate, relații, gândire socială. Runa exprimă generozitatea, prietenia, altruismul, solidaritatea umană, deschiderea către lume și interdependența cu societatea. Ea ne arată, astăzi, că ființa umană poate trece cu ușurință de la momente de glorie la cele de violență și înjosire. Destinul nostru urmează urcușuri și coborâșuri, dar dacă rămânem sinceri și corecți, vom atinge înțelepciunea care ne salvează de momente neplăcute.
Mannaz ne anunță, astăzi, sprijin direct, sincer și dezinteresat, ce poate să apară sub diverse forme: sfat onest, cooperare, colaborare, susținere morală sau financiară, etc. Ea ne avertizează, astăzi, să ne păstrăm modestia și nu cădem în extreme de superioritate sau inferioritate care ne duc la concluzii eronate. Să nu abordăm interesele în mod egoist, pentru că această atitudine ne duce la pierderea sprijinului celor din jur. Capacitatea noastră de a critica excesiv îi îndepărtează pe ceilalți. Ființa umană este frumoasă atât prin defectele cât și calitățile ei și trebuie văzută ca un tot întreg.

Sfatul runelor:
Suntem pe drumul cel bun, așa că trebuie să perseverăm în eforturile noastre. Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să avem grijă ca transformarea prin care trecem să fie doar spre binele nostru, să ne păstrăm calitățile și să lucrăm asupra defectelor care ar putea să ne îndepărteze de oamenii apropiați. Este nevoie să ne analizăm în mod obiectiv slăbiciunile și metehnele, să le înțelegem pentru a le combate corect. Astăzi, calitățile precum toleranța, altruismul, generozitatea ne salvează din situații radicale.

CITEȘTE ȘI: Mașinile electrice primesc, de acum, numere de înmatriculare verzi

 

Back To Top