Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astrologie
Categorie: Timp liber

 

• Astrele ne oferă, astăzi, energie pentru a ne depăși propriile defecte, pentru a vedea dincolo de vălul iluziilor și al impresiilor false de până acum, avem intuiție bună și ne bazăm pe ea, dar ne putem confrunta și cu întârzieri în zona banilor sau a căminului.
• Reevaluările vieții sunt favorizate și planurile după care am funcționat pot fi schimbate pe baza unor informații noi sau a unor noi percepții asupra realității.
• Astrele ne ajută să vedem detalii omise până acum, avem ambiție, dar și tendința de a fi perfecționiști, ceea ce ne determină să devenim critici la adresa celorlalți. Iată cum este influențată fiecare zodie.

Berbec – Rezolvări și reorganizări în gospodărie, astrele arată o mică susținere din partea celor dragi, atenție mare la comunicarea cu familia, discuții relaxante cu prietenii.
Taur – Relaționări obositoare, nevoia de concentrare mai mare la muncă, toleranță mai mare față de scăpările zilei, nevoia de relaxare.
Gemeni – Tensiuni în sfera profesională cu risc de schimbări asupra veniturilor sau în relațiile de muncă, de evitat reacțiile impulsive, comunicarea și înțelegerea sunt la cote slabe.
Rac – Astrele avertizează asupra lipsei de concentrare, de evitat preluarea unor responsabilități suplimentare, energie vitală fluctuantă, nu sunt potrivite deciziile majore.
Leu – Nevoia de retragere din tumultul social, îngrijorări profesionale, tensiuni și schimbări în parteneriate, astrele recomandă dozarea eforturilor.
Fecioară – Emotivitate la cote înalte, astrele susțin doar activitățile ușoare, idei folositoare din partea anturajului.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: HAGALAZ și MANNAZ – Transformări mari

Balanță – Solicitări profesionale multiple, mental și comunicare la cote mici, astrele recomandă evitarea oricăror discuții în contradictoriu.
Scorpion – Risc de dialoguri sterile, promisiuni fără acoperire din partea unor apropiați, întârzieri, astrele susțin detașarea de agitație pentru o înțelegere mai bună a realității.
Săgetător – Schimbări în plan financiar, datorii mai vechi de achitat, de evitat forțarea unor demersuri sau a unor situații care trenează, nevoia de răbdare.
Capricorn – Tensiuni în relații, comunicare defectuoasă cu stres, astrele susțin concentrarea pe problemele imediate, discreție, toleranță și modestie.
Vărsător – Astrele recomandă dozarea eforturilor și evitarea situațiilor tensionate de orice fel, nevoia de protecție și înțelegere interioară, temperare.
Pești – Astrele favorizează îndrumarea celor din jur cu sfaturi utile, dialoguri plăcute cu cei dragi, atenție mai mare la sensibilități stârnite din comunicare viciată.

CITEȘTE ȘI: Totul despre admiterea la UPG! Decanul Facultății de Tehnologia Petrolului și Petrochimie, Daniela Popovici, la Actualitatea LIVE, începând cu ora 17.00

Back To Top