Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 29 iunie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi în care disciplina, curajul, responsabilitatea ne ajută să trecem peste dificultățile care apar, iar eforturile noastre vor fi încununate cu armonie, plăcere, bine și zâmbete.
• Tyr (Teiwaz) este runa forței, calea războinicului și a luptei, dar care ne pregătește și dezvălurea unui adânc mister.
• Runa Wunjo este simbolul bucuriei și al fericirii, care ne asigură că tot ce întreprindem astăzi va avea efecte benefice, ne vom găsi liniștea și satisfacția.


Tyr este runa care ne arată, astăzi, că vom avea parte de solicitări multiple și ni se va cere să dăm dovadă de disciplină, responsabilitate, autosacrificiu, forță, să urmăm calea războinicilor. Runa Tyr reprezintă toate calitățile asociate cu divinitatea: forță, eroism, obligații și responsabilitate, dar și mistere. Simbol al luptei și fermității necesare pentru a cuceri, runa Tyr este victoria într-o cauză dreaptă: pentru bine, împotriva răului, însoțită și de dezvăluirea celor mai ascunse secrete din viața noastră sau a cuiva apropiat. Este momentul detașării de greutăți și al eliberării spiritului. Runa Tyr reprezintă succes în orice inițiativă. Poate indica și faptul că suntem pe cale de a aborda o „cauză” pentru scopuri nobile, desfășurată la vedere cu mijloace oneste și însoțită de multă pasiune. În cazul în care suntem deja angajați pe această cale, suntem anunțați că evenimentele se precipită și a venit momentul să acționăm, greutățile vor fi învinse prin puterea voinței și unitatea gândirii, iar reușita va fi de durată și permanentă.

CITEȘTE ȘI: INVESTIȚII MASIVE. Germania va avea cea mai mare armată convenţională din Europa

Totuși, să fim atenți la gânduri sterile, să nu ne facem griji inutile să evităm să ne implicăm în probleme emoționale și pasiuni iluzorii. Este timpul să facem eforturi personale pentru ca lucrurile bune să se aștearnă în drumul nostru. Ca talisman, Tyr ne asigură protecție, victorie, forță, forța voinței, vindecări.
Astăzi, Tyr este urmată de runa Wunjo, care ne asigură succesul în acțiunile noastre, recunoaștere de realizări, veselie, iluminare, obținerea scopurilor, mulțumire. Wunjo, pentru neamurile germanice, era runa bucuriei și a fericirii. Apariția ei într-un tiraj indică o rezolvare benefică a oricărei situații, cu atât mai mult atunci când apare în poziția ultimei rune din tiraj, care arată soluția. De asemenea, în compania altor rune, Wunjo trimite la conotație pozitivă a oricărei acțiuni sau stări. Tradițiile spirituale nordice asociază semnificația acestei rune cu forța cosmică reprezentată de soare. Astăzi, runa Wunjo ne spune că avem forță psihică, inspirație divină, extaz, calea către țelul spiritual, victorie datorată tăriei de caracter. Săntatea noastră este bună și ne așteaptă ameliorări în toate domeniile de viață, onoruri, distincții sau chiar medalii. Este runa prevestitoare de armonie în toate aspectele vieții voastre. În această perioadă, este bine să ne facem noi prieteni și parteneri. Ne putem ocupa de ambițiile personale, pe care le vedem cu claritate acum, avem ocazia să limpezim unele situații încurcate, stagnante. Alături de Tyr, runa Wunjo ne avertizează, astăzi, să ne păstrăm individualitatea și personalitatea pentru că evoluția noastră spirituală este în pericol din cauza unor persoane tiranice sau a unor prieteni cu intenții necinstite. Aflată în ultima poziție, runa Wunjo ne indică, astăzi, că ne aflăm într-o fază de maturizare spirituală care este garanția atingerii idealurilor noastre cele mai nobile. Este timpul să ne pregătim pentru mari transformări în viață, care se vor solda cu un final fericit, schimbarea însă ne va consuma serios. Apariția runei Wunjo într-un tiraj asigură victorie, succes în orice întreprindere, motivații, impulsionare, sfârșitul unui ciclu și pregătirea pentru următorul. Wunjo este o rună pozitivă și stabilă.

Sfatul runelor:
Suntem puși în gardă împotriva entuziasmului excesiv. Dorim să tragem cu toate tunurile, să sărim peste etape, dar nerăbdarea este, astăzi, un prost sfătuitor. Dacă îi cedăm, nu ne vom atinge țelurile. Runa Magica ne spune să încercăm să fim mai destinși, să ne reexaminăm scopurile cu deosebită seriozitate și perseverență în efortul personal. Este nevoie să ne folosim simțul practic atunci când facem planuri de viitor, astfel vom reuși. Doar recolta semănată cu răbdare și grijă va da roade. Câteodată, ne lăsăm duși de gânduri departe de lucrurile importante și ne pierdem în mărunțișuri. Runa Magica ne sfătuiește să ne detașăm un pic și apoi să revenim pentru a vedea lucrurile cu adevărat importante. Iluziile ne vor abate de pe drumul care ne este predestinat. Astăzi suntem susținuți de legea divină care afirmă că binele pe care-l facem altora ni se întoarce și vom reuși să învingem toate obstacolele și să ne realizăm pe toate planurile. Împlinirea speranțelor este aproape. Să fim siguri de identitatea și valoarea noastră, pentru a nu ne pierde în mulțime.

CITEȘTE ȘI: Tarifele pentru închirierea spațiilor de la Hale și Piețe, majorate cu 30%

Back To Top