Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 6 iulie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica anunță o zi cu potențial mare de agresivitate, în care avem tendința de a ne manifesta fermitatea poate mai mult decât este cazul, dar depășim greutățile prin generozitate și schimb reciproc de dovezi afective și intelectuale.
• Thurisaz este runa care ne anunță prezența unei autorități protectoare, iar în funcție de atitudinea noastră, beneficiem de noroc care vine pe neașteptate și primim noi surse de câștig.
• Runa Gebo reprezintă darul care ne aduce bucurie sufletească, satisfacțiile noastre sunt, astăzi, de natură afectivă și vom învăța abilitatea de a dărui și de a primi în același timp.


Runa Thurisaz reprezintă în mitologia germanică ciocanul Mjolnnir, care era arma zeului Thor, considerat protectorul oamenilor și al bunurilor. Semnificația tradițională a runei cu acest simbol era următoarea: protecție, vești bune, autoritate sau stăpânire și, uneori, călătorii. În vechile limbi scandinave, înțelesul runei era legat de cuvântul „turs”, care însemna „uriaș”, făcându-se referire o forță primară, corespunzătoare celor patru elemente din natură și elementaliilor care le sunt asociate (gnomi, silfide, elfi, salamandre).
Protecția oferită de această rună este asociată cu un noroc care vine pe neașteptate, sub forma unei surse neprevăzute de câștig. De asemenea, apariția ei într-un tiraj, mai ales atunci când este însoțită și de alte rune cu conotații benefice, indică faptul că ne vom afla în locul potrivit, la momentul potrivit, pentru a culege roadele. În pofida semnificațiilor de bun augur, runa Thurisaz ne avertizează că nu trebuie să ne „îmbătăm cu apă rece”, deoarece succesul nu va fi atât de facil atât timp cât nu primim sfaturile bune ale celor din jur. Ea ne mai pune în gardă asupra unor adversari mai puternici din punct de vedere intelectual sau financiar. În momentul de față, așteptarea ne poate ajuta să trecem peste situații dificile, dar nu trebuie să opunem rezistență și să nu încercăm să grăbim lucrurile.

CITEȘTE ȘI: Cum să alegeți cei mai buni ochelari de soare pentru sănătatea ochilor

Astăzi, runa Thurisaz (sau Thorn) ne indică protecție din partea divinității, vești bune despre o schimbare care implică o decizie înțeleaptă. Runa este încărcată cu o putere erotică deosebită, însă această energie poate fi folosită în toate sferele vieții.
Runa Thurisaz ne mai arată, astăzi, un potențial de agresivitate sau minciună, posibilitatea unei capcane în care putem aluneca din cauza orgoliului și a autosuficienței proprii. Este cazul să fim modești și prudenți. Thurisaz ne ajută în studiu și meditație, autodisciplină, ștergerea unei situații rele și respingerea energiilor negative.
Alături de Gebo, runa indică trecerea pe o nouă treaptă socială, cu toate avantajele ce decurg din aceasta. Runa Gebo simbolizează darul care aduce bucurie sufletească. De regulă, ea arată un parteneriat, fie că este vorba de relații afective, fie că este vorba de afaceri. Atunci când este interpretată ca răspuns la o problemă de natură afectivă, anunță că prietenia dintre un bărbat și o femeie se poate transforma într-o relație fericită de cuplu. În accepțiunea sa tradițională, runa are semnificația de dar cu conotații emoționale și mai poate reprezenta un cadou între îndrăgostiți, un suvenir simbolic, o sumă de bani sau un bun material mult așteptat.
Este de remarcat că, atunci când apare într-o poziție finală, reprezintă happy-end sau o perioadă de pace sufletească. În vechile tradiții spirituale nordice, runa era un simbol al unui dar divin primit de aleșii zeilor, care putea consta și în înțelepciune sau chiar clarviziune.
Runa Gebo ne aduce, astăzi, relații armonioase, sacrificiu de sine, loialitate, carismă, extaz, cadou, sprijin dezinteresat într-o acțiune soldată cu bune rezultate financiare, parteneriat în iubire sau afaceri. Este o perioadă în care generozitatea ne ajută să facem și să ni se facă bine. Totuși, runa Gebo ne avertizează să ne supraveghem cheltuielile fiindcă putem deveni risipitori.
Apariția runei Gebo într-un tiraj semnalează că problema pusă are conotații sau cauze afective. Deși indică o acțiune cu un mobil afectiv, runa nu prezice neapărat o idilă, ci poate indica și faptul că, în viitorul apropiat, anumite persoane din anturaj își vor dovedi generozitatea față de noi. Fiind o rună pozitivă, în toate tirajele ea „îndulcește” semnificațiile negative ale runelor alăturate sau accentuează semnificațiile benefice ale runelor vecine. Gebo ne mai spune, astăzi, că reușim să finalizăm cu bine orice acțiune, vom putea găsi răspuns la o problemă dacă ne vom consulta cu membrii familiei sau cu persoane mai experimentate decât noi. Urmează o perioadă de pace sufletească și securitate materială.
Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă, astăzi, împotriva tendinței de impulsivitate, agresivitate și grabă, dar și a dorinței de recompensare afectivă care s-ar putea manifesta prin cheltuieli nejustificate. Este cazul să gândim de două ori înainte de a ne risipi venturile și de a ne arunca vorbele, stă în puterea noastră să căutăm rezolvările cele mai fericite ale problemelor, atât pentru noi cât și pentru cei din jur. Astăzi, este nevoie să fim mai sensibili la doleanțele celor dragi. Avem o intuiție foarte bună care ne arată când suntem egoiști și când este cazul să ne corectăm atitudinea. Cu prudență, noile contacte sociale ne sunt benefice astăzi.

CITEȘTE ȘI: Chips-uri retrase de la comercializare, din magazine Cora. Măsura, aplicată și în hipermarketul din Ploiești

Back To Top