Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

horoscop
Categorie: Timp liber

 

• Astrele ne indică o zi numai bună să ne orientăm către propriile răni sufletești ca să le vindecăm, să discutăm despre problemele sau îngrijorările noastre cu persoane mai experimentate decât noi și să ne informăm pentru a gestiona mai bine situațiile dificile.
• Vibrația zilei ne atrage către introspecție, meditație și primim inspirație, calm și protecție, iar capacitatea de comunicare este la cote maxime.
• Astrele ne arată că este momentul să ne concentrăm mai mult pe calitate și nu pe cantitatea lucrurilor de rezolvat, o zi în care sunt favorizate schimburile de informații și blândețea. Să aflăm cum sunt influențate zodiile.

Berbec – Oportunitatea de reconciliere cu persoane față de care au existat tensiuni, astrele susțin comunicarea și planificarea, negocierile și întâlnirile de afaceri.
Taur – Eficiență sporită la muncă, socializare, diplomație, creativitate mărite în domeniul profesional, cu recompense rapide, nevoia de flexibilitate față de colegi.
Gemeni – Astrele influențează printr-o tendință de afectivitate sporită, inspirație și bună dispoziție, vindecare emoțională și echilibru în dragoste.
Rac – Nevoia de retragere din agitație și conflicte, tendința de meditație și conservare a energiei, afectivitate sporită din partea familiei, sprijin neașteptat financiar.
Leu – Comunicare execelentă cu cei din jur, evenimente sociale neașteptate, astrele favorizează deplasările, studiile și examenele, sprijin consistent pentru inventivitate.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: THURISAZ și GEBO – Înțelegere cu generozitate

Fecioară – Noi responsabilități profesionale, schimbări benefice financiar, renegocieri ale unui contract, astrele favorzează planurile la muncă.
Balanță – Armonie și optimism, astrele susțin activitățile artistice și estetice, creativitatea și abilitatea de a negocia sunt la cote mari, rezolvări ale tensiunilor cu autoritățile.
Scorpion – Nevoia de introspecție și discreție, atenție mărită la sănătate, interes crescut pentru studiu, clarificarea și înțelegerea unor situații de viață, dezvăluiri de secrete.
Săgetător – Astrele arată o zi bună pentru noi relații sociale, nevoia de deschidere către ceilalți, cu soluții inedite la problemele juridice, negocieri, colaborări și prietenii cu idei frumoase și benefice.
Capricorn – Ascensiune profesională, astrele asigură afirmarea printr-o comunicare frumoasă, proiecte apreciate de cei din jur, putere de convingere mare.
Vărsător – Optimism, entuziasm în demersurile de astăzi, răbdare mărită la cei din jur, astrele susțin atenția și aspirațiile, este favorizată dorința de distracție.
Pești – Astrele adaugă un plus zonei financiare, sunt favorizate oportunitățile materiale, îmbunătățirile casei și câștigurile ușoare.

CITEȘTE ȘI: Potrivit noului regulament de funcţionare a şcolilor, elevii nu mai pot fi exmatriculați. Ce alte modificări au fost făcute

Back To Top