Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 7 iulie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne spune, astăzi, că succesul va veni din comunicare, acceptarea ordinii universale a lucrurilor, iar urmarea atitudinii noastre răbdătoare este trezirea, limpezirea unor situații umbrite.
• Ansuz este runa înțelepciunii, a conducătorului, care ne aduce echilibru între minte și corp, care ne ajută prin dechidere și alinierea la ritmul natural al lucrurilor din jur.
• Runa Dagaz reprezintă luminarea, clarificarea, trezirea din complacere și înțelegerea conjuncturilor în care ne aflăm.

Runa Ansuz avea, pentru popoarele germanice, semnificația de „grai” sau „gură”, indicând primirea unui sfat bun și dezinteresat, o ucenicie sau un noviciat într-o nouă profesie și chiar înțelepțirea. Apariția runei într-un tiraj indică faptul că putem acționa fără teamă, întrucât vom putea da dovadă de precauție și înțelepciune, surmontând orice obstacol apărut. Atunci când are semnificația de sfat bun și onest, trebuie să avem în vedere că acesta poate veni fie de la o rudă mai în vârstă, fie chiar de la o persoană străină, de asemenea, vârstnică și înțeleaptă. În accepțiunea ei modernă, runa se poate referi la ucenicia într-o nouă meserie, un interviu pentru angajare, examen sau test scris. Într-o atare situație, vom fi protejați și ajutați într-o nouă profesie de un coleg mai în vârstă, care ne va iniția în tainele noii meserii, devenindu-ne chiar un fel de mentor.
Runa Ansuz este simbolul ființei umane, al „eului” din psihologie, dar și al harului spiritual dăruit de divinitate. Semnifică legăturile de rudenie, fermitate și bărbăție în luarea deciziilor, nevoia de sprijin, sprijin altruist, capacități paranormale, decizii tranșante, unitatea cuplului, dar și datoria, responsabilitatea, organizarea socială. Această rună reprezintă un talent deosebit, un dar divin, de obicei are legătură cu arta, poezia, oratoria. Simbolul acestei rune este un profesor. Poate arăta și începutul unei noi vieți, însoțit de puterea forțelor divine, față de care avem o deschidere mare și un contact puternic.

CITEȘTE ȘI: Cel mai nou opțional disponibil la clasele primare îi învață pe copii despre călătoriile în spațiu și meseriile viitorului

Ansuz ne ajută să judecăm obiectiv provocările zilei, să nu devenim pătimași și mai ales să rămânem modești. Folosită că talisman, runa Ansuz, invocă ajutorul oamenilor și facilitează cooperarea cu aceștia sau cu diferite grupuri din societate și ne sprijină în decizii de succes. Alăturată unor rune pozitive, ca Dagaz, Ansuz indică momentul optim pentru aplicarea în practică a unor proiecte noi.
Runa Dagaz vine cu fericire, succes, activitate, satisfacție, împlinire. Dagaz echilibrează masculinul, femininul și cele patru elemente, face legătura la natura cerească a lumii și simbolizează armonia cu mediul înconjurător și infinitul.
Simbol al soarelui de primăvară ce determină creșterea și înflorirea, runa Dagaz reprezintă o dezvoltare favorabilă, pe deplin consimțită, însoțită de entuziasm și speranță. Este runa ce semnifică ziua, ieșirea din întuneric în lumină. Pe de o parte, arată o înțelepciune fără vârstă și o transformare spirituală. Pe de altă parte, ea ne avertizează asupra unor posibile obstacole neașteptate care ne aduc întârzieri, dar pe care este nevoie să le privim obiectiv. Runa Dagaz semnifică lumina care urmează întunericului, prosperitatea, mărirea, sănătatea recăpătată, triumful asupra situației potrivnice. Într-un mod lent, dar sigur, forțele noastre cresc, dorințele se clarifică, dar decisivă este, însă, propria noastră atitudine.
Posibilitățile de rezolvare se înmulțesc și ne vin în întâmpinare, scoțând la lumină o altă fațetă a noastră, resurse lăuntrice necunoscute sau neexploatate până acum. Simbolul acestei rune este persoana care caută. Astăzi, Dagaz ne spune să fim răbdători pentru că umbra începe să coboare și situațiile ce ni se păreau până acum confuze încep să devină mai clare, însă nu trebuie să ne aruncăm cu capul înainte, ci să găsim cele mai bune modalități de a rezolva unele probleme.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să ne manifestăm mai pregnant umanismul, generozitatea și toleranța față de ceilalți. Putem rezolva multe probleme dacă ascultăm sfaturile înțelepte ale celor mai experimentați și dacă vom fi prudenți în acțiunile noastre. Asta nu înseamnă să rămânem blocați, ci să acționăm cu înțelepciune și bunăvoință. Runa avertizează asupra orgoliulu, a egoismului și a comunicării cu cei din jur, ne spune să ne controlăm impulsurile și să ne folosim cu cap experiența pe care am acumulat-o până acum. Sănătatea noastră psihică este în pericol din cauza stresului, așa că este momentul să ne protejăm și să urmăm calea echilibrului. Este o zi în care suntem puși în gardă împotriva tendinței de grabă și de a ne minți singuri. Contraziceri sau schimbări pot să ne pună într-o situație inconfortabilă. Va trebui să profităm de oportunitățile care se ivesc, să le abordăm cu seninătate și atitudine pozitivă. Ne aflăm în pragul unei înnoiri, al unei ameliorări, cu condiția să ne înlăturăm îndoielile și ezitările.

CITEȘTE ȘI: ÎNGRIJORĂRI: Euro se prăbușește la minimul ultimelor două decenii în raport cu dolarul

Back To Top