Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 9 iulie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne prevestește o zi deosebită, cu energii pozitive, entuziasm, în care ne manifestăm procesul de vindecare interioară ce ne pregătește drumul către prosperitate din toate punctele de vedere.
• Sowilo este runa Soarelui, razele care ne aduc bucurie și lumină sufletească, creștere, putere, activitate și sănătate.
• Este urmată de runa Fehu, a blândeței și a prosperității materiale, care ne aduce siguranță, bunăstare, echilibrare, autocontrol.

Runa Sowilo este benefică, fiind considerată runa victoriei, ce reprezintă fulgerul energiei divine sau razele solare. Apariția ei într-un tiraj arată că, în acțiunile noastre, putem învinge ușor toate obstacolele, întrucât ne bucurăm de sprijinul ierarhiilor celeste. Sowilo exprimă victoria obținută prin acțiune, hotărâre și asigurată de o mare vitalitate. Avem forța necesară pentru depășirea obstacolelor și dificultăților în realizarea ideilor și dorințelor, avem entuziasm, generozitate, vindecare, mare putere de recuperare și vitalitate regăsită. De asemenea, ne putem aștepta la preluarea unei responsabilități importante sau la recunoașterea capacităților noastre.
Runa Sowilo ne spune, astăzi, că a venit momentul să recoltăm tot ceea ce am semănat. Am avut o perioadă în care am fost precauți și am urmat toate sfaturile, iar acum suntem persoana care doream să devenim. Avem parte de mare de noroc, mai ales în călătorii, suntem ghidați pe drumul cel bun și deținem măiestria pentru a rezolva tot ceea ce ne-am propus. Este momentul să ne încărcăm bateriile și să nu ne lăsăm înșelați de aparențe pentru că nu tot ce este frumos este benefic pentru noi. Riscăm să fim mințiți sau înșelați.

CITEȘTE ȘI: CONCERT SPECIAL. Laura Bretan, pe scena Filarmonicii Ploiești

Astăzi, ea este urmată de Fehu, care ne indică prosperitate, bani, karmă, bunăstare, armonizare cu nevoile fizice și financiare, scopuri, promovare, autocontrol, echilibrare. Fehu are două aspecte: realitatea de zi cu zi a vieții și catalizatorul ce ne propulsează dincolo de scopuri. Runa reprezintă ceea ceea ce noi căutăm, dar și cuibul nostru. Fehu ne reamintește că trebuie să ne asigurăm fizic și psihic împotriva provocărilor, ne aduce la realitatea zilnică și nu ne lasă să suferim după lucrurile imposibil de obținut.
Deși runa Fehu se referă la câștigul material, în plan superior, reprezintă și calitățile noastre morale. Semnificația cea mai des întâlnită pentru Fehu este aceea a prosperității dobândite prin hărnicie și răbdare, datorită eforturilor susținute. În cazul în care runa apare în ultima poziție a unui tiraj, sunt întărite caracteristicile acestei semnificații, în raport cu unele condiții adverse. Deși initial, la popoarele nordice, runa reprezenta gospodăria înstărită, acest sens a cunoscut un proces de abstractizare, ajungând să semnifice mai întâi averea, în general, și, ulterior, un om de caracter, care își câștigă bunăstarea prin muncă cinstită. Este importantă mai cu seamă vestea bună pe care o dă apariția runei într-un tiraj, în cazul în care traversăm o perioadă de austeritate financiară. Runa arată că se apropie zile de prosperitate! Acestea pot consta fie în șansa unei cariere mai bine plătite, fie într-o investiție financiară care produce rezultatele scontate, fie din răsplată pentru munca prestată anterior.
Runa Fehu ne arată că tot ce ne dorim acum se realizează cu ușurință, vom putea să prosperăm financiar și să ne atingem scopurile. Este momentul oportun să ne urmăm visurile, dar să nu uităm să-i ajutăm și pe ceilalți, dacă au nevoie de voi. Cu cât mai mult bine vom face, cu atât vom primi mai mult înapoi.
Runa Fehu ne prevestește un câștig material (sub orice formă), previzibil, și dobândit prin munca noastră, stabilitate financiară. Mai poate semnifica avere sub forma unei sume de bani sau a unor titluri de valoare, apar noi posibilități financiare sau începem fie o carieră nouă și profitabilă, fie o afacere rentabilă.
Sfatul runelor:
Suntem puși în gardă împotriva exceselor și a dorinței de a reuși prea repede. Astăzi nu trebuie să confundăm entuziasmul cu impulsivitatea. Este momentul să avem încredere în ceilalți și să ne exprimăm calitățile fără să urmărim ambiții nemăsurate. Runa Magica ne încurajează să perseverăm în eforturile și activitățile noastre, deoarece va urma un câștig material substanțial, în pofida celor care ne împiedică sau a conjuncturii momentane nefavorabile.

CITEȘTE ȘI: Peste 9 milioane de lei, fonduri nerambursabile, pentru realizarea unor centre sociale în Râfov și Boldești Scăeni

Back To Top