Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

horoscop
Categorie: Timp liber

 

• Astrele ne indică o perioadă mai dificilă din punct de vedere emoțional, ne conectăm la sentimente adânci și la simțiri care ies la suprafață pentru a fi vindecate, există riscul de exacerbare a lăcomiei și a invidiei, în timp ce senzualitatea se află la cote mari.
• Tendința de competitivitate, luptele de putere ne determină să fim impulsivi, este momentul să fim atenți la alegerile noastre, dar și la ceea ce ne spun revelațiile și inspirația de moment.
• Suntem pasionali și preocupați de imaginea în fața lumii, astrele de influențează cu o tendință de eleganță, dar și de orgoliu, motiv pentru care diplomația este decisivă astăzi. Iată aspectele importante pentru fiecare zodie.

Berbec – Preocupări în special financiare, eliberare de datorii, potențial de câștiguri neașteptate, idei beneficie de la parteneri, soluții inedite, astrele recomandă verificarea atentă a detaliilor din acte sau contracte.
Taur – Relații tensionate, astrele arată potențial de conflicte pe baza unor nemulțumiri mai vechi care pot exploda astăzi, nevoia de diplomație, comunicare deschisă și flexibilitate la schimbări.
Gemeni – Rezolvări de rutină cu un consum energetic mare, deschidere profesională nouă, interesantă, atractivă, atenție sporită la informațiile noi care aduc oportunități.
Rac – Fluctuații în sfera dragostei, tendința de aventură și de distracție, astrele susțin noutățile în sfera sentimentală, risc de tensiuni în parteneriatele cu persoane mai tinere.
Leu – Astrele susțin rezolvările eficente și pe termen lung în gospodărie, reamenajările, modificările de anvergură și reparațiile sunt favorizate, atenție mai mare afecțiunii față de familie.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: SOWILO și FEHU – Vindecare și prosperitate

Fecioară – Comunicare bună cu anturajul, astrele ajută la curățenia în relații și favorizează documentarea, studiile, evoluția intelectuală și creșterea interioară.
Balanță – Aspecte financiare frumos aspectate, șanse de câștiguri suplimentare, recompense din partea șefilor, apreciere din partea familiei cu daruri neașteptate, de evitat orice speculație financiară.
Scorpion – Energie și emoții la cote mari, astrele avertizează asupra nevoii de autocontrol și concentrare a eforturilor pe rezolvări mai vechi în ceea ce privește propria persoană, tendința de schimbare a imaginii.
Săgetător – Oboseala își spune cuvântul, astrele susțin rezolvările mici, cu un consum minim de energie și recomandă evitarea provocărilor, nevoia de prudență și detașare, risc de erori la investigațiile medicale.
Capricorn – Astrele influențează în special relațiile cu anturajul, selecție de prieteni, conversații plăcute, cu dezvăluri interesante și utile pentru viitor.
Vărsător – Nevoia de reînnoire a imaginii în ochii celor din jur, prudență în relațiile cu autoritățile, astrele aduc susținerea puternică a familiei și potențial de relaxare alături de cei dragi.
Pești – Astrele vin, astăzi, cu o tendință accentuată de elevare intelectuală și spirituală, sunt favorizate documentările, studiile, schimbul de opinii asupra unor subiecte deosebite și filozofarea, nevoia de relaxare prin dialoguri frumoase.

CITEȘTE ȘI: Primăria Cluj le va plăti spor de obezitate angajaților durdulii

 

Back To Top